Αφγανιστάν: Εννιάχρονο αγόρι έπεσε σε πηγάδι

Μεγάλη επιχείρηση για να το απεγκλωβίσουν

Ρεπορτάζ για τον τραγικό θάνατο του μικρού Ραγιάν στο Μαρόκο στις αρχές Φεβρουαρίου

Μνήμες από την τραγική κατάληξη του πεντάχρονου Ραγιάν, ο οποίος έπεσε σε πηγάδι και τελικά απεγκλωβίστηκε νεκρός μετά από πέντε μέρες ξυπνούν και πάλι. Αυτή τη φορά ένα εννιάχρονο αγόρι έχει εγκλωβιστεί σε πηγάδι στο Αφγανιστάν και βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού του. 

Μαρόκο: 5χρονος έπεσε σε πηγάδι 32 μέτρων - Αγώνας για τον απεγκλωβισμό του

Το αγοράκι έπεσε στο πηγάδι την Τρίτη, στην επαρχία Ζαμπούλ. Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστές. 

 

 

Ομάδα διασωστών βρίσκεται στο σημείο με ασθενοφόρο και προσπαθεί να προσεγγίσει το παιδί που βρίσκεται εγκλωβισμένο σε βάθος 25 μέτρων. 

 

 

Όπως ανέφερε στο Twitter ο γραμματέας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης του Αφγανιστάν, Αμπντουλά Αζάμ, το παιδί είναι καλά προς το παρόν και ζητά καμιά φορά νερό και φαγητό. 

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν τον μικρό Χαϊντάρ να φορά ένα μπλε πουλόβερ και να είναι καθισμένος στον πάτο του πηγαδιού με την πλάτη του να ακουμπά στα τοιχώματα. 

 

 

Κουνάει λίγο τα χέρια του και το πάνω μέρος του σώματός του. Επίσης φαίνεται μια λάμπα που του έχουν στείλει οι διασώστες και φωτίζει το πηγάδι. 

 

 

Το βίντεο τραβήχτηκε από κάμερα που έριξαν δεμένη με ένα σχοινί. Σε άλλο βίντεο ακούγεται ο μικρός να κλαίει και σε ένα άλλο να μιλάει με τον μπαμπά του. 

«Χαϊντάρ μίλα μου, προσπαθούμε να σε βγάλουμε. Είσαι καλά, γιε μου; Μίλα μου, μην κλαις, προσπαθούμε να σε βγάλουμε», ακούγεται να λέει ο πατέρας του και το παιδί του απαντά: «Εντάξει, θα συνεχίσω να μιλάω».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top