Ο Μπόρις Τζόνσον έκανε και πάρτι γενεθλίων στο lockdown

Νέες αποκαλύψεις για τον Βρετανό πρωθυπουργό

H μικρή Λεϊλά βάζει στη θέση του τον Μπόρις Τζόνσον για τα κορωνοπάρτι (19/1/22)

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον γιόρτασε τα γενέθλιά του συντροφιά με κοντινά του πρόσωπα, εν μέσω καραντίνας, παρά τους κανονισμούς που ήταν τότε σε ισχύ, μετέδωσε σήμερα το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Ο Μπόρις Τζόνσον ζήτησε συγγνώμη από τη βασίλισσα Ελισάβετ για τα πάρτι

Σύμφωνα με το ITV, ο Τζόνσον συμμετείχε σε αυτήν τη γιορτή που οργάνωσε η σύζυγός του Κάρι, το απόγευμα της 19ης Ιουνίου του 2020, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown κι ενώ τέτοιου είδους εκδηλώσεις απαγορεύονταν.

Έως και 30 άτομα συμμετείχαν στην εκδήλωση, μεταξύ αυτών η αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων Λούλου Λάιτλ, που ανέλαβε την πανάκριβη ανακαίνιση του διαμερίσματος του Μπόρις Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ, με αμφιλεγόμενη χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με μια εκπρόσωπο τύπου της Ντάουνινγκ Στριτ, ο Μπόρις Τζόνσον παρέστη για «λιγότερο από 10 λεπτά» σε αυτήν τη συγκέντρωση των συνεργατών του.

Το ITV News αναφέρει, επίσης, ότι φίλοι της οικογένειας Τζόνσον συμμετείχαν σε μια άλλη εκδήλωση που οργανώθηκε το βράδυ της 19ης Ιουνίου στον όροφο της κατοικίας του πρωθυπουργού, κάτι που διαψεύδουν οι υπηρεσίες του.

«Είναι απολύτως ψευδές. Σε συμφωνία με τους κανονισμούς εκείνης της εποχής, ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε έναν μικρό αριθμό μελών της οικογένειάς του σε εξωτερικό χώρο εκείνη τη βραδιά», λέει η Ντάουνινγκ Στριτ.

Μπόρις Τζόνσον: Ζητά συγγνώμη για το κορωνοπάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ

Στο στόχαστρο επικρίσεων για μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων στη Ντάουνινγκ Στριτ, μεσούσης της καραντίνας, ο 57χρονος Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη χειρότερη κρίση του, μετά τη θριαμβευτική άνοδό του στην εξουσία το καλοκαίρι του 2019.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top