Τζόνσον: Έκανε πάρτι μια μέρα πριν από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Τι αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «The Telegraph»

Μέλη του προσωπικού που εργάζεται στο γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στο Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ διοργάνωσαν πέρυσι γιορτή εν μέσω πλήρους lockdown και την παραμονή της κηδείας του πρίγκιπα Φιλίππου, αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «The Telegraph».

Μπόρις Τζόνσον: Ζητά συγγνώμη για το κορωνοπάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ

Σύμβουλοι και δημόσιοι λειτουργοί συναντήθηκαν για να γιορτάσουν την αποχώρηση δύο μελών της ομάδας του πρωθυπουργού, του διευθυντή Επικοινωνίας Τζέιμς Σλακ και ενός εκ των προσωπικών φωτογράφων του Μπόρις Τζόνσον, διευκρινίζει η συντηρητική εφημερίδα.

Οι νέες αυτές αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα την ώρα που ο Βρετανός πρωθυπουργός αγωνίζεται για την παραμονή του στη θέση του αφότου ζήτησε συγγνώμη για την παρουσία του σε άλλη γιορτή που είχε γίνει στην Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω και πάλι lockdown το 2020, λέγοντας ότι πίστευε πως επρόκειτο για συνάντηση εργασίας. 

Η γιορτή αυτή στην Ντάουνινγκ Στριτ που αποκαλύπτεται τώρα έγινε, σύμφωνα με την Telegraph, την παραμονή της κηδείας του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, την ώρα που η χώρα βρισκόταν σε περίοδο εθνικού πένθους.

Μεγάλη Βρετανία: Νέο κορωνοπάρτι στην Downing Street «καίει» τον Τζόνσον

Οι εικόνες της βασίλισσας που καθόταν μόνη της στην πρώτη σειρά στην εκκλησία στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου λόγω των περιορισμών που συνδέονταν με την COVID-19 συμβόλιζαν τότε την αυστηρότητα του lockdown που ίσχυε στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top