ΗΠΑ: 18χρονη πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια

«Ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος μια μέρα πριν γεννήσω και πανικοβλήθηκα»

Αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα από κάμερα ασφαλείας που δείχνει μια νεαρή γυναίκα να πετά το μωρό της στα σκουπίδια, στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ. 

Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, στη σακούλα που πέταξε σε κάδο η 18χρονη Αλέξις Αβίλα βρισκόταν ο νεογέννητος γιος της! 

H 18χρονη Αλέξις Αβίλα- πηγή Ηοbbs Police Apartment

H 18χρονη Αλέξις Αβίλα- πηγή Ηοbbs Police Apartment

Το βρέφος βρήκαν γείτονες όταν το άκουσαν να κλαίει. Το υλικό από κάμερα ασφαλείας αποκάλυψε το πρόσωπο πίσω από την απάνθρωπη αυτή πράξη. 

Η 18χρονη συνελήφθη με τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παιδική κακοποίηση. Υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ανακάλυψε πως ήταν έγκυος ένα 24ωρο πριν γεννήσει, όταν στις 6/1 υπέφερε από κοιλιακό άλγος και δυσκοιλιότητα, όπως πίστευε, μέχρι που την επόμενη μέρα τελικά γέννησε.

Η ίδια υποστήριξε ακόμη ότι «πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει ή ποιον να καλέσει» και έτσι έκοψε τον ομφάλιο λώρο, τύλιξε το μωρό σε μια πετσέτα και το έβαλε σε μια σακούλα σκουπιδιών. Στη συνέχεια οδήγησε για λίγη ώρα, προτού αποφασίσει να πετάξει το μωρό σε κάδο απορριμμάτων.

Όταν εντοπίστηκε το βρέφος ήταν ήδη έξι ώρες παρατημένο «σε μια πετσέτα μπάνιου, βρώμικη και βρεγμένη, με τον ομφάλιο λώρο ακόμη επάνω του», περιέγραψαν οι μάρτυρες. Το μωράκι διαγνώσθηκε με υποθερμία, του χορηγήθηκε οξυγόνο και του έγινε μετάγγιση αίματος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top