Νέα Υόρκη: Κανονικά θα γίνει η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στην Times Square

Παρά το γεγονός ότι τα χθεσινά κρούσματα σημείωσαν νέο ιστορικό υψηλό

Οι εργασίες στην Times Square είναι πυρετώδεις, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με πολλές όμως αλλαγές και νέα μέτρα λόγω έξαρσης του κορωνοϊού.

Χθες, Δευτέρα, τα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανά τον κόσμο σημείωσαν νέο ιστορικό υψηλό ξεπερνώντας τα 1,44 εκατομμύρια.

2021: Τα κύρια γεγονότα στον κόσμο της χρονιάς που φεύγει

Μέσα σε αυτό το κλίμα και μετά απο πολυήμερες διαβουλεύσεις πάρθηκε η απόφαση η εκδήλωση για τον εορτασμό του νέου έτους να γίνει κανονικά στην Times Square, αλλά με πολύ λιγότερο κόσμο. Εκεί δηλαδή που σε χρονιές πριν την πανδημία έως και 70.000 άνθρωποι παρακολούθησαν από κοντά την κάθοδο της μπάλας, φέτος οι παρευρισκόμενοι δεν θα ξεπεράσουν τις 15.000. 

Παλιότερη φωτογραφία από την καθιερωμένη γιορτή στην Times Square

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Star στις ΗΠΑ, θα επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική ενώ θα πρέπει να τηρούν και τις κατάλληλες αποστάσεις. Σε κανέναν δε θα επιτρέπεται η είσοδος στην περιοχή πριν τις  15:00 το μεσημέρι, για την εξασφάλιση μιας καλής θέσης, ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα υψηλά. 

Άντονι Φάουτσι: Προτρέπει να μη γίνει κανένα ρεβεγιόν λόγω κορωνοϊού

Μπορεί οι τυχεροί που θα εξασφαλίσουν το μαγικό εισιτήριο για την εκδήλωση να είναι λίγοι, όμως τα μάτια ολόκληρου του πλανήτη θα είναι στραμμένα στο «σταυροδρόμι του κόσμου» όπως αποκαλείται η Times Square μέσω των τηλεοπτικών δεκτών, γι᾽ αυτό και ο δήμος της Νέας Υόρκης υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό σόου με λαμπερές παρουσίες όπως αυτές της Jeniffer Lopez, του Billie Porter και της Cyndi Lauper. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top