Βρετανία: Ξανά μπαμπάς ο Μπόρις Τζόνσον - Η Κάρι Σίμοντς γέννησε κοριτσάκι

Είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού και το 7ο του Βρετανού Πρωθυπουργού

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της συζύγου του Μπόρις Τζόνσον- ρεπορτάζ δελτίου Star 31/7/21

Ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ξανά μπαμπάς, αφού σήμερα το πρωί η σύζυγός του Κάρι Σίμοντς έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μπόρις Τζόνσον - Κάρι Σίντμοντς/ φωτογραφία ΑΡ

Μπόρις Τζόνσον - Κάρι Σίντμοντς/ φωτογραφία ΑΡ

Το ζευγάρι εθεάθη να μπαίνει σε νοσοκομείο του Λονδίνου στις 7:40 π.μ. πλαισιωμένο από δύο αστυνομικούς, σύμφωνα με το βρετανικό μέσο standard.co.uk.

Μπόρις Τζόνσον: Έγκυος στο δεύτερο παιδί τους η σύζυγός του!

«Ο πρωθυπουργός και η κυρία Τζόνσον είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη γέννηση ενός υγιούς κοριτσιού σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα. Και η μητέρα και η κόρη πάνε πολύ καλά. Το ζευγάρι θα ήθελε να ευχαριστήσει την εξαιρετική ομάδα μαιευτικής του NHS για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξή τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου της Βρετανίας. 

Το παραμυθένιο νυφικό της Κάρι Σίμοντς δια χειρός Έλληνα σχεδιαστή

Η γέννηση του μωρού έρχεται εν μέσω μιας ταραχώδους εβδομάδας για τον Βρετανό πρωθυπουργό, ο οποίος δέχθηκε πυρά μετά την αποκάλυψη της Daily Mirror ότι πραγματοποιήθηκαν δύο χριστουγεννιάτικα πάρτι στην Downing Streer, ενώ το Λονδίνο βρισκόταν σε lockdown. 

Μπόρις Τζόνσον - Κάρι Σίντμοντς/ φωτογραφία ΑΡ

Μπόρις Τζόνσον - Κάρι Σίντμοντς/ φωτογραφία ΑΡ

Μπόρις Τζόνσον - Κάρι Σίμοντς: Ο μυστικός γάμος και το πρώτο τους παιδί

Το ζεύγος Τζόνσον παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στον καθεδρικό ναό του Westminster τον περασμένο Μάιο και ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι περιμένει το δεύτερο παιδί του.Ο  γιος τους, που πήρε το όνομα Wilfred, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020.

Μυστικός γάμος για τον Μπόρις Τζόνσον και την Κάρι Σίμοντς

Η 33χρονη Κάρι είχε προηγουμένως μιλήσει με ειλικρίνεια για την αποβολή που είχε στις αρχές του τρέχοντος έτους. «Αισθάνομαι απίστευτα ευλογημένη που είμαι ξανά έγκυος», είχε γράψει στο Instagram. 

Κάρι Σίντμοντς/ φωτογραφία ΑΡ

Κάρι Σίντμοντς/ φωτογραφία ΑΡ

Επίσης έχει κάνει επίσης εκστρατεία ώστε να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού οι έγκυες γυναίκες.

Πατέρας επτά παιδιών ο Μπόρις Τζόνσον

Το νεογέννητο κοριτσάκι είναι το έβδομο παιδί του 57χρονου πρωθυπουργού, αν και εικάζεται ότι ο Τζόνσον μπορεί να έχει ακόμη παιδιά από σχέσεις του. Συχνά στο παρελθόν έχει αποφύγει ερωτήσεις για την ιδιωτική του ζωή.

Μπόρις Τζόνσον: «Τον αποκαλούσα Μέγα Αλέξανδρο» λέει η πρώην ερωμένη του

Σε συνέντευξή του στο NBC σε ένα ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, ο Τζόνσον είπε για πρώτη φορά ότι έχει έξι παιδιά, από τρεις διαφορετικές σχέσεις. Εκτός από τα δύο του με την κυρία Τζόνσον, ο πρωθυπουργός έχει τέσσερα παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ και μια κόρη από σχέση το 2009 με τη δημοσιογράφο και κριτικό τέχνης Helen Macintyre.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top