Μυστικός γάμος για τον Μπόρις Τζόνσον και την Κάρι Σίμοντς

Επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα ο Βρετανός πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε τη μνηστή του, Κάρι Σίμοντς σε μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ χθες, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωθυπουργικό γραφείο, επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα.

«Ο πρωθυπουργός και η κα Σίμοντς παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Τζόνσον. 

Μπόρις Τζόνσον Κάρι Σίμοντς

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς αραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2019

«Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του με συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι», συνέχισε. 

Σύμφωνα με την Mail on Sunday, πριν από έξι μέρες το ζευγάρι είχε στείλει τα προσκλητήρια σε φίλους και συγγενείς, ζητώντας τους να έχουν κενό το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 για τον εορτασμό του γάμου τους. 

Τελικά στην τελετή παραβρέθηκαν μόνο 30 καλεσμένοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή. Επίσης συμμετείχαν ελάχιστοι υπάλληλοι της εκκλησίας, ενώ όσοι εργάζονται στην πρωθυπουργική κατοικία δεν ήξεραν απολύτως τίποτα. 

Τζόνσον Σίμοντς

Οι 30 καλεσμένοι στο γάμο ενημερώθηκαν τηντελευταία στιγμή

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς είναι το πρώτο άγαμο ζευγάρι που ζει στην Ντάουνινγκ Στριτ, από τότε που μετακόμισαν εκεί τον Ιούλιο του 2019. 

Ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε κάνει πρόταση γάμου ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στο Μιστίκ, σύντομα αφότου το κόμμα του κέρδισε στις εκλογές τον Δεκέμβριο του 2019. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, ηλικίας ενός έτους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top