Ινδία: 16χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από 400 άντρες

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη επτά ατόμων

κοριτσι απο Ινδια

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε ένα 16χρονο κορίτσι από την Ινδία. Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας στην αστυνομία φέρεται ότι βιάστηκε από εκατοντάδες άντρες.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη επτά ανδρών, ενώ όπως λέγεται έδωσε και η ίδια τα ονόματα δύο αστυνομικών. Το άτυχο κορίτσι το οποίο είναι άστεγο, στις 11 Νοεμβρίου κατέθεσε ότι βιάστηκε από 400 άντρες στην περιοχή Beed της πολιτείας Μαχαράστρα.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Ευζωίας Παιδιού της Ινδίας (CWC) η 16χρονη επαιτούσε κοντά σε στάση λεωφορείου όταν την επιτέθηκαν τρεις άντρες και την ανάγκασαν με το ζόρι να εκδίδεται. 

Παρότι το νούμερο είναι ασύλληπτο και δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, η ίδια αναγνώρισε τουλάχιστον 25 άτομα. Η αστυνομία είπε ότι έχει ανοίξει φάκελο για τουλάχιστον οχτώ άτομα με την κατηγορία του βιασμού.

Το κορίτσι, που όπως είπε η ίδια ήταν παντρεμένη από την ηλικία των 13 ετών με έναν 33χρονο άντρα, αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, γιατί την κακοποιούσε σεξουαλικά όπως ακριβώς και ο πατέρας της γι’αυτό και αναγκάστηκε να επαιτεί και να μένει στο δρόμο.  

Η Yogita Bhayana, ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, χαρακτήρισε το περιστατικό ως «την πιο τραγική υπόθεση (βιασμού) στην ιστορία». Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο προηγούμενο χρόνο καταγγέλθηκαν περισσότερες από 28.000 περιπτώσεις βιασμών, σχεδόν μία κάθε 18 λεπτά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top