Τέξας: Κατέληξε 9χρονος- Δέκα οι νεκροί στη συναυλία του Τράβις Σκοτ

Tο παιδί βρισκόταν στο φεστιβάλ μαζί με τους γονείς του

Eικόνες από την τραγωδία στο φεστιβάλ του Astroworld στο Τέξας στις 5/11- βίντεο ΑΡ

Ένα αγοράκι 9 ετών το οποίο είχε ποδοπατηθεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Astroworld στις 5 Νοεμβρίου στο Τέξας υπέκυψε στα τραύματά του. Ο ανήλικος έγινε το δέκατο θύμα της τραγωδίας από το ποδοπάτημα στη συναυλία του Τράβις Σκοτ.

Ο ράπερ Τράβις Σκοτ- φωτογραφία ΑΡ

Ο ράπερ Τράβις Σκοτ στη φεστιβάλ Asroworld- φωτογραφία ΑΡ

«Δε θα έπρεπε να είναι αυτή η κατάληξη του να πηγαίνεις σε συναυλία με το παιδί σου, κάτι που υποτίθεται πως είναι στιγμή χαράς», τόνισε ο Μπεν Κραμπ, γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί τα θύματα, ανακοινώνοντας τον θάνατο του Έζρα Μπλαντ, ο οποίος είχε τεθεί σε τεχνητό κώμα και βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου εδώ και αρκετές ημέρες.

Τέξας: Μηνύσεις κατά του ράπερ Τράβις Σκοτ για την τραγωδία στο Astroworld

Ο 9χρονος που έχασε τη ζωή του στο φεστιβάλ Astroworld-  ΑΡ

Ο 9χρονος που έχασε τη ζωή του στο φεστιβάλ Astroworld-  ΑΡ

Το παιδί είχε πάει μαζί με τους γονείς του σε συναυλία του αμερικανού ράπερ Τράβις Σκοτ, κατά τη διάρκεια της οποίας το πλήθος ποδοπατήθηκε με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους άλλοι εννιά άνθρωποι και εκατοντάδες ακόμη να τραυματιστούν.

Τέξας: Χάος σε μουσικό φεστιβάλ γνωστού ράπερ - Νεκροί και τραυματίες

Έχουν ήδη κατατεθεί δεκάδες αγωγές και μηνύσεις στη δικαιοσύνη εναντίον των οργανωτών της συναυλίας. Στρέφονται κυρίως εναντίον του ράπερ Τράβις Σκοτ, του βασικού οργανωτή του φεστιβάλ, παρόντα επί σκηνής τη στιγμή της τραγωδίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top