Τέξας: Μηνύσεις κατά του ράπερ Τράβις Σκοτ για την τραγωδία στο Astroworld

Άντρας που τραυματίστηκε στο φεστιβάλ ζητά αποζημίωση ενός εκατ.δολλαρίων

συναυλία

Αντιμέτωπος με νομική δίωξη βρίσκεται ο Αμερικανός ράπερ Τράβις Σκοτ αφού τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν στο φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας.

Τέξας: Χάος σε μουσικό φεστιβάλ γνωστού ράπερ - Νεκροί και τραυματίες

Ένας άντρας ο οποίος τραυματίστηκε στη συναυλία κατηγορεί τον Τράβις Σκοτ ότι ξεσήκωσε το πλήθος και ζητά αποζημίωση 1 εκατομμυρίου δολαρίων (£741.000).

Η αστυνομία στην πόλη Χιούστον του Τέξας έχει ξεκινήσει έρευνα καθώς υπάρχουν αρκετές αναφορές ότι κάποιος από το κοινό έκανε ενέσεις ναρκωτικών σε ανθρώπους. Σύμφωνα με μαρτυρίες από την αστυνομία ένας αξιωματικός ασφαλείας εθεάθη να έχει σημάδι ένεσης στο λαιμό του, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Την μήνυση την οποία κατέθεσε ο 23χρονος Kristian Paredes, ο οποίος παρευρέθει στην συναυλία, κατηγορεί τον Τράβις Σκοτ για υποκίνηση ταραχής και βίας και ισχυρίζεται ότι η εταιρεία χώρου και ψυχαγωγίας Live Nation δεν παρείχε επαρκείς υπηρεσίες ασφάλειας και ιατρικών υπηρεσιών.

«Πολλοί παρακάλεσαν τους φρουρούς ασφαλείας που προσλήφθηκαν από τη Live Nation Entertainment για βοήθεια, αλλά αγνοήθηκαν», προσθέτει.

Η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει ακόμη τις αγωγές, αλλά είπε ότι «εργάζεται για να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια στις τοπικές αρχές καθώς διερευνούν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σκοτ αντιμετωπίζει νομικά μέτρα για μια συναυλία καθώς το 2018, ομολόγησε την ενοχή του με την κατηγορία δημόσιας διαταραχής αφού κατηγορήθηκε ότι ενθάρρυνε τους ανθρώπους να ορμήσουν στη σκηνή σε μια συναυλία στην πολιτεία του Άρκανσας των ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, πλήρωσε επίσης σχεδόν 7.000 δολάρια (5.186 λίρες) σε δύο άτομα που είπαν ότι τραυματίστηκαν στην εκδήλωση.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top