Οικουμενικός Πατριάρχης: Υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ

Τα νεότερα για την υγεία του Βαρθολομαίου

Κατά την άφιξη του στις ΗΠΑ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε αισθανθεί αδιαθεσία και είχε μεταβεί στο νοσοκομείο/ Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (23/10/21)

Σε επέμβαση τοποθέτησης τριών στεντ υπεβλήθη τελικά χθες με επιτυχία ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη. 

Η επέμβαση κρίθηκε αναγκαία από τους γιατρούς μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ενώ το περιβάλλον του Οικουμενικού Πατριάρχη αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. 

 

 

Όπως αναφέρουν συνεργάτες του Βαρθολομαίου, ήταν ένα πρόβλημα που το γνώριζε και θα προχωρούσε στη συγκεκριμένη επέμβαση κάποια στιγμή. Τονίζουν ακόμα ότι αυτό έγινε στη Νέα Υόρκη που διαθέτει τα καλύτερα νοσοκομεία για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε πολύ καλή διάθεση και χθες πραγματοποίησε κανονικά το πρόγραμμά του, στο πλαίσιο του ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη. 

Έτσι το πρωί της Τετάρτης είχε συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή με τον δήμαρχο της πόλης, Έρικ Άνταμς, με τον οποίο συμφώνησαν να υπάρξει συνεργασία της Αρχιεπισκοπής Αμερικής με το Δημαρχείο και συζήτησαν θέματα φυλετικών και κοινωνικών διακρίσεων. 

 

 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα, να συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά του και το Σαββατοκύριακο να αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη. 

Υπενθυμίζεται ότι κατά την άφιξή του στη Νέα Υόρκη είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία και είχε μεταφερθεί και πάλι εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τότε η αδιαθεσία του είχε αποδοθεί στην κόπωση από το ταξίδι του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top