Δημοσιογράφος κατηγορείται ότι επιχείρησε να... αποπλανήσει τον Πούτιν

Τι απάντησε η ίδια μέσω ανάρτησής της στο Instagram

Σε μια απροκάλυπτη επίθεση εναντίον Αμερικανίδας δημοσιογράφου προχώρησε η ρωσική τηλεόραση. Ούτε λίγο ούτε πολύ την κατηγορούν ότι… αποπειράθηκε να αποσυντονίσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν με τα θέλγητρά της.

Η ρωσική τηλεόραση δε συγχωράει στην Αμερικανίδα δημοσιογράφο του CNBC Χάντλεϊ Γκαμπλ ούτε τη γοητεία της, αλλά ούτε την εμφάνιση της με στενό μαύρο φόρεμα ενώπιον του Πούτιν. 

δημοσιογράφος Βλαντιμίρ Πούτιν

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος που «κατηγορείται» ότι επιχείρησε να... αποπλανήσει τον Πούτιν.

δημοσιογράφος Πούτιν

Πρώτος ο Ρώσος πρόεδρος αμφισβήτησε την οξυδέρκεια της στο ενεργειακό φόρουμ που έγινε στη Μόσχα για να ακολουθήσει ένας τηλεοπτικός ορυμαγδός σχολίων.

Η Χάντλεϊ Γκαμπλ επέλεξε να εμφανιστεί στον πρόεδρο χωρίς καλσόν, με γυμνούς ώμους, ενώ τα πόδια της ήταν καλυμμένα με αστραφτερό λάδι, σαν να μην πήγαινε για δουλειά. 

Η 39χρονη δημοσιογράφος απάντησε με ένα ποστ στο Instagram: «Η καλύτερη γωνία μου», έγραψε η δημοσιογράφος μαζί με ένα emoji γέλιου και το hashtag #feminism.

δημοσιογράφος Πούτιν ποστ

Η ρωσική τηλεόραση ανέφερε μεταξύ άλλων για τη δημοσιογράφο: «Έκλεινε τα μάτια της και έγλυφε τα χείλη της, βγάζοντας τη γλώσσα της. Ανακεφαλαιώνοντας η Χάντλεϊ συμπεριφέρθηκε προκλητικά, παίρνοντας ανοιχτά στάση σεξουαλικού αντικειμένου, χωρίς να φοβάται ότι θα την επικρίνουν φεμινίστριες».

Μάλιστα, ακουστήκαν πολλές φωνές που μιλούν για σεξιστικά σχόλια, ενώ οι Ρώσοι επικριτές της πιστεύουν πως στόχος της ήταν να αποπροσανατολίσει τον Πούτιν, όμως τελικά απέτυχε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top