Η στιγμή που ένας άντρας πετάει βιτριόλι στην πρώην σύντροφό του

Η κοπέλα ούρλιαζε από τους πόνους αλλά εκείνος δε σταμάτησε

Την υπόθεση της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι θυμίζει ένα νέο τραγικό περιστατικό που συνέβη στην Αγγλία και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Επίθεση βιτριόλι: «Μίλησε» το κινητό της φερόμενης ως συνεργού

Ο πρώην σύντροφος μια νεαρής γυναίκας αποφάσισε να την εκδικηθεί πετώντας της βιτριόλι.

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε η Ιωάννα στο δικαστήριο

Οι αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα βίντεο από την ανάκριση του δράστη αλλά και οπτικό υλικό που παρουσιάζει καρε καρε τις κινήσεις του πριν την επίθεση. 

Άντρας επιτέθηκε με βιτριόλι στην πρώην σύντροφό του

 Οι αστυνομικοί του δείχνουν φωτογραφίες από το αλλοιωμένο πρόσωπο της γυναίκας που ο ίδιος κατέστρεψε και εκείνος; χωρίς ίχνος συναισθήματος. Ένα κενό μέσα και έξω!

Στις  20 Μαΐου,  ο 28χρονος  φοιτητής Ιατρικής Μίλαντ Ρουφ με μια αιφνιδιαστική κίνηση πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο της πρώην συντρόφου του.

Κυκλοφόρησαν τα αποκαλυπτικά βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που βοήθησαν τις αρχές στην διαλεύκανση της υπόθεσης που  συγκλόνισε τη Βρετανία. Ο  Ρουφ εμφανίστηκε  μεταμφιεσμένος σαν μια εύσωμη μαύρη γυναίκα,  μακιγιαρισμένος ενώ φορούσε γάντια και κράνος.

Σοκ προκάλεσε το γεγονός πως  στο οπτικό υλικό φαίνεται ξεκάθαρα η συσκευασία που μεταφέρει το βιτριόλι… Λίγα λεπτά αργότερα από αυτά  τα καρέ ο άνδρας εκτόξευσε  το διαβρωτικό υλικό στο πρόσωπο της. Της έλιωσε για πάντα το πρόσωπο και την ίδια της τη ζωή.

Ούτε τα ουρλιαχτά της κοπέλας που στην είσοδο του σπιτιού  της σπάραζε δεν τον λύγισαν… Άλλαξε ρούχα και συνέχισε τον δρόμο του

Οι αστυνομικοί σπίτι του θα βρουν:  λίστες με όσα έπρεπε να κάνει για να μην αφήσει ίχνη!   

Στις 20 Μαϊου  ο χρόνος σταμάτησε για την Ρι, υποβλήθηκε σε 5 χειρουργεία. Το οξύ διαβρωτικό υλικό κατέστρεψε το μάτι, το δέρμα , το λαιμό, το χέρι, την ίδια!   

Το μοιραίο λάθος της κοπέλας   τον χώρισε…  Σημερα ο Ρουφ  καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλακής.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top