ΗΠΑ: Κέρδισε το τζακ ποτ όμως πνίγηκε με τον λαχνό στην τσέπη

Η τραγική ιστορία του Γκρέγκορι Τζάρβις

Τζακ Ποτ

Άτυχος αποδείχθηκε ότι ήταν τελικά ένας άνδρας στις ΗΠΑ. Ο 57χρονος Γκρέγκορι Τζάρβις και κέρδισε το τζακ ποτ τελικά δεν κατάφερε ποτέ να εξαργυρώσει το ποσό καθώς βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο 57χρονος βρέθηκε νεκρός σε μια παραλία στο Κάσεβιλ μια βδομάδα και μετά αφότου κέρδισε 45.000 δολάρια σε μια λοταρία στο Μίσιγκαν. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε προλάβει να εισπράξει το ποσό καθώς δεν είχε μαζί του την κάρτα κοινωνικής ασφάλισης που απαιτείται για την είσπραξη κερδών πάνω από 600 δολάρια.

Ο Τζάρβις φέρεται να είχε κάνει αίτηση για καινούρια κάρτα. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του μοτέλ στο οποίο διέμενε, προγραμμάτιζε να επισκεφτεί την οικογένειά του με τα χρήματα που είχε κερδίσει.

Όμως τελικά δεν τα κατάφερε ποτέ.

Στις 22 Σεπτέμβρη το αφεντικό του πήγε στο μπαρ όπου ο 57χρονος είχε πάει το προηγούμενο βράδυ για να τον βρει, μιας και δεν είχε εμφανιστεί για δουλειά.

Δυο μέρες αργότερα, κάτοικος εντόπισε σε ιδιωτική παραλία το άψυχο σώμα ενός άνδρα δίπλα σε μια βάρκα. Η αστυνομία ταυτοποίησε τη σορό και είδε ότι ανήκε στον Τζάρβις.

Σύμφωνα με τη νεκροψία ο 57χρονος πέθανε από πνιγμό. Πριν πέσει στη θάλασσα είχε χτυπήσει το κεφάλι του. Οι αρχές πιστεύουν ότι ενώ έδενε τη βάρκα του, γλίστρησε κι έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε, ενώ ο τυχερός λαχνός που βρέθηκε τελικά στην τσέπη του παραδόθηκε στους συγγενείς του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top