Αργεντινή: Σκότωσε με το κινητό της τον σύντροφό της

Θα υποστηρίξει πως προσπάθησε να αμυνθεί στα χτυπήματά του

κινητό/ Unsplash

Μία 22χρονη από την Αργεντινή κατηγορείται πως τραυμάτισε θανάσιμα τον σύντροφό της με όπλο το… κινητό της τηλέφωνο. 

Η απίστευτη είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς ο νεαρός έχασε τη ζωή του στις 18 Απριλίου του 2021, αλλά μόλις πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε από τις αρχές πως η σύντροφός του μάλλον είναι υπεύθυνη για τον θάνατό του. 

Όλα ξεκίνησαν με έναν έντονα καβγά που είχε το ζευγάρι, κατά τη διάρκεια του οποίου η κοπέλα πέταξε το κινητό της στο κεφάλι του συντρόφου της. 

Γυναικοκτονία στη Ρωσία: Τη μαχαίρωσε και την πέταξε από τον 13ο όροφο

Το αποτέλεσμα ήταν ο άνδρας να τραυματιστεί σοβαρά στον κρόταφο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο San Bernardo με έντονες ημικρανίες. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία κατέληξε. 

Η μητέρα του θύματος ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία 22χρονη αναμένεται να ισχυριστεί πως πέταξε το κινητό της, προκειμένου να αμυνθεί από τα χτυπήματα του συντρόφου της. 

Έντεκα γυναικοκτονίες σε εννέα μήνες - Όλο και μακραίνει η «μαύρη» λίστα

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ένα δικαστήριο στη Λατινική Αμερική αθώωσε πρόσφατα μία γυναίκα που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της. 

Η γυναίκα κατάφερε να αποδείξει πως ο άντρας την κακοποιούσε επί 9 χρόνια. Η ίδια είχε δηλώσει στο δικαστήριο: «Ήταν η ζωή μου ή η δική του». 

Βρετανία: Αγρυπνίες για την 28χρονη δασκάλα που δολοφονήθηκε σε πάρκο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top