Γυναικοκτονία στη Ρωσία: Τη μαχαίρωσε και την πέταξε από τον 13ο όροφο

Άλλη μία άγρια γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Αγία Πετρούπολη

 Άλλη μία άγρια γυναικοκτονία έλαβε χώρα Ρωσία, όταν μία 25χρονη μαχαιρώθηκε επανειλημμένως στο κεφάλι από τον σύζυγό της. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αγία Πετρούπολη και αμέσως μετά τον φόνο, ο 24χρονος δράστης πέταξε το πτώμα του θύματος από ύψος 40 μέτρων. 

Έντεκα γυναικοκτονίες σε εννέα μήνες - Όλο και μακραίνει η «μαύρη» λίστα

Ο δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του, Alexandra, με τη δικαιολογία πως «την ζήλευε πάρα πολύ». 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η δολοφονημένη είχε δύο παιδιά με τον γυανικοκτόνο και εργαζόταν ως ψυχολόγος και σύμβουλος για σεξουαλικά ζητήματα στην Αγία Πετρούπολη.

Μάλιστα, η 25χρονη είχε κάνει μία ανάρτηση στα social media μία εβδομάδα πριν τη δολοφονία της, στην οποία κατήγγειλε πως ο σύζυγός της την απείλησε πως θα μαχαιρώσει την ίδια και τα παιδιά τους, ηλικίας 7 και 2 ετών.

Γυναικοκτονία και στη Γαλλία: Νεκρή μια μητέρα ενός 11χρονου κοριτσιού

«Χτύπησε την πόρτα, λέγοντας ότι θα σκοτώσει εμένα και τα παιδιά και στη συνέχεια θα πηδήξει στο κενό. Πήρα τα παιδιά και άλλαζα διαμερίσματα, αλλά έρχεται κάθε βράδυ, χτυπά την πόρτα, μας ξυπνά και τρομάζει τα παιδιά» έγραφε η άτυχη γυναίκα.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο αν η νεαρή μητέρα κατήγγειλε τον άντρα στην αστυνομία ή αν ζήτησε βοήθεια από τις Αρχές.

Αμέσως μετά τη γυναικοκτονία, ο θύτης προσπάθησε να δραπετεύσει, ενώ αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία. Τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο δράστης ομολόγησε πως η δολοφονία της συζύγου του ήταν προσχεδιασμένη. 

Δολοφονία Ιταλία: Την σκότωσε γιατί νόμιζε ότι τον είχε κολλήσει κορωνοϊό

Η άγρια δολοφονία έγινε το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου, όταν ο θύτης που περίμενε τη σύζυγό του τη μαχαίρωσε 10 φορές και στη συνέχεια έριξε τη σορό της από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 13ου ορόφου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top