Κορωνοϊός: Αμετανόητος μέχρι τον θάνατό του αντιεμβολιαστής από το Ισραήλ

Ομοΐδεάτες του γράφουν στο facebook ότι δολοφονήθηκε

Στιγμιότυπα από τους εμβολιασμούς στο Ισραήλ -  Βίντεο AP

Αμετανόητος μέχρι το τέλος του ήταν ένας 57χρονος αντιεμβολιαστής από το Ισραήλ, ο οποίος πέθανε χθες Δευτέρα, λίγες μέρες αφού εισήχθη στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό.

Ο Hai Shoulian ήταν ξεκάθαρα ενάντια στον εμβολιασμό και τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας και παρέμεινε κατηγορηματικά αντίθετος μέχρι τον θάνατό του. Στην τελευταία του ανάρτηση στο Facebook, δύο μέρες πριν πεθάνει, προέτρεπε τουε αντιεμβολιαστές «να συνεχίσουν τον πόλεμο». Στο ίδιο post, είχε συμπεριλάβει και μια φωτογραφία του, με τον ίδιο να φέρει σωληνάκι για παροχή οξυγόνου.

«Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη. Δεν μπορώ να μιλήσω ή να απαντήσω στα μηνύματα. Δεν έχω οξυγόνο και η κατάστασή μου δε σταθεροποιείται», έγραψε. Στην ίδια ανάρτηση υποστήριζε ότι «με τη βοήθεια του Θεού» θα ανάρρωνε σε δύο-τρεις εβδομάδες και πως η στάση του δεν είχε να κάνει με τον κορωνοϊό, αλλά με τον «εξαναγκασμό» από την κυβέρνηση.

Σε ένα βίντεο την περασμένη εβδομάδα, ο Hai Shoulian είχε ισχυριστεί ότι η αστυνομία προσπάθησε να τον δηλητηριάσει, αφότου συνελήφθη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά του Green Pass, το πιστοποιητικό εμβολιασμού που επιτρέπει την είσοδο σε πολλούς κλειστούς χώρους.

«Αυτή είναι μια προσπάθεια να με εξαλείψετε και αν μου συμβεί κάτι να ξέρετε ότι αυτό ακριβώς συνέβη», έλεγε στο βίντεο. Μετά τον θάνατό του, αντιεμβολιαστές έκαναν παρόμοιους αβάσιμους ισχυρισμούς, με πολλούς χρήστες του Facebook να γράφουν στην τελευταία του ανάρτηση ότι δολοφονήθηκε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top