ΗΠΑ: 19χρονη που αθωώθηκε για φόνο, κατηγορείται ότι έκαψε ζωντανό ζευγάρι

Συνελήφθη από τις Αρχές

αστυνομία

Μια 19χρονη από το Τέξας συνελήφθη από τις αμερικανικές Αρχές για τον φόνο ενός 33χρονου και τον βαρύ τραυματισμό της συζύγου του. 

Στις αρχές Αυγούστου, το ζευγάρι δέχτηκε επίθεση με βενζίνη μέσα στο σπίτι του και στη συνέχεια η φερόμενη ως δράστης έβαλε φωτιά. Λίγες ημέρες αργότερα, ο άνδρας κατέληξε ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγο πριν πεθάνει, ο 33χρονος είχε προλάβει να περιγράψει στην αστυνομία τον δράστη της επίθεσης.

Όπως είχε υποστηρίξει, επρόκειτο για ένα νεαρό κορίτσι που έμοιαζε πολύ στη 19χρονη Emma Presler. Η αστυνομία είχε αναρτήσει τη φωτογραφία της στο Twitter και ζητούσε πληροφορίες από όποιον την είχε δει. Σήμερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η ύποπτη βρίσκεται υπό κράτηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το νεαρό κορίτσι κατηγορείται για φόνο. Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Presler συνελήφθη αφού οι Αρχές τη βρήκαν σε ένα όχημα που συνδέεται με πυροβολισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία μιας 20χρονης με εγκεφαλική παράλυση και μυϊκή δυστροφία, ανέφερε το KTRK. Ωστόσο, τότε είχε αθωωθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top