Αφγανιστάν: Χάος και απελπισία στο αεροδρόμιο της Καμπούλ 

Γυναίκες «πετούν» τα παιδιά τους σε Αμερικανούς στρατιώτες

Η απελπισία συσσωρεύεται στο αεροδρόμιο της Καμπούλ. Γυναικόπαιδα παρασύρονται  από το πλήθος που τρέχει να ξεφύγει από τα χέρια των Ταλιμπάν, όπως μετέδωσε η Μαρία Τσιλινίκου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star για το σκηνές χάους που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Aφγανιστάν: Απόγνωση και πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο της Καμπούλ

Παιδιά, γυναίκες και άνδρες ποδοπατούνται για ένα εισιτήριο διαφυγής. Προσπαθούν  να φτάσουν μέχρι  την πύλη του αεροδρομίου όπου βρίσκονται οι νατοϊκές δυνάμεις ωστόσο οι Ταλιμπάν πυροβολούν ασταμάτητα για να τους εμποδίσουν να φύγουν  από το Αφγανιστάν. 

Καμπούλ: 640 Αφγανοί στοιβαγμένοι σε αεροσκάφος-Συγκλονιστικές εικόνες

Η απόγνωση των ανθρώπων είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και φωνάζουν για βοήθεια. Το μόνο που θέλουν είναι να εγκαταλείψουν τη χώρα. Μητέρες πετούν τα μωρά τους  στους Αμερικανούς στρατιώτες προκειμένου να τα περάσουν στην ασφαλή πλευρά του αεροδρομίου μη γνωρίζοντας αν οι ίδιοι καταφέρουν να φτάσουν σώοι. Γυναίκες μαστιγώνονται από τους Ταλιμπάν ενώ σύμφωνα με τη γερμανική κυβέρνηση ένας πολίτης πυροβολήθηκε ενώ πήγαινε στο αεροδρόμιο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία. 

Αφγανιστάν: Άνθρωποι κρέμονται από τα αεροπλάνα και πέφτουν στο κενό

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top