Γλυκά Νερά: Υπόθεση «καρμπόν» με τη δολοφονία της Καρολάιν στη Γαλλία

Ο συζυγοκτόνος είχε δηλώσει εξαφάνιση, όμως τον πρόδωσε το κινητό του

Υπόθεση στην Γαλλία «καρμπόν» με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Βίντεο: Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Μια υπόθεση ανάλογη με αυτή της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά σόκαρε τη Γαλλία, όταν μια νοσοκόμα 33 ετών εξαφανίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Τώρα οι αρχές απήγγειλαν κατηγορίες κατά του συζύγου της, που επίσης προδόθηκε από το κινητό του.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με την υπόθεση Πιστόριους

Η 33χρονη νοσοκόμα Ντελφίν Ζουμπιλιάρ, μητέρα δύο παιδιών 6 ετών και 18 μηνών, εξαφανίστηκε στις 15 Δεκεμβρίου. Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά της οικογένειάς και δεν ξαναγύρισε. Ο σύζυγός της συνεργάστηκε με την αστυνομία, όμως υπήρχαν πολλά κενά. Υπόθεση πανομοιότυπη με αυτή της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά - γυναικοκτονία Γαλλία

Το ζευγάρι ευτυχισμένο την ημέρα του γάμου τους.

Ο Σεντρίκ Ζουμπιλάρ ήταν ο δολοφόνος της συζύγου του. Είχε δηλώσει την εξαφάνιση της γυναίκας του. Η συνέχεια είναι συγκλονιστική: Είπε ότι πήγε για ύπνο γύρω στις 22:00, όμως ο εξάχρονος γιος τους είπε πως τους άκουσε να μαλώνουν πιο αργά. Δύο γειτόνισσες υποστήριξαν την ίδια εκδοχή.

Τον σύζυγο της άτυχης κοπέλας «πρόδωσε» το κινητό του, όπως και στην περίπτωση του 32χρονου συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρχές έχουν την απόδειξη πως χρησιμοποίησε το κινητό του μεταξύ 22:00 και 04:00.

συζυγοκτόνος Γαλλία

Ο συζυγοκτόνος είχε δηλώσει την εξαφάνιση της γυναίκας του.

Ο συζυγοκτόνος συνελήφθη μετά από έξι μήνες

Οι αντιφάσεις ήταν πολλές. Ο Σεντρίκ Ζουμπιλάρ συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της Ντελφίν. Εξέφραζε την αγωνία του. Η Ντελφίν δεν είχε εραστή. Αλλά εκείνος άλλαξε εντελώς εκδοχή.

Στην πραγματικότητα, ο χωρισμός ήταν συγκρουσιακός και πολλές φορές ξεσπούσαν καυγάδες όπου γινόταν επιθετικός και βίαιος  και απέναντι στα παιδιά του. 

Κι εδώ το ζευγάρι ήταν στα πρόθυρα του χωρισμού και καυγάδιζε συχνά. Πριν λίγες μέρες ο σύζυγος συνελήφθη. Παρόλο που δεν ομολόγησε, οι αρχές έχουν στοιχεία που τον «δένουν» με την εξαφάνιση της συζύγου του.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top