G7: Χαλαρές στιγμές για Τζο και Τζιλ Μπάιντεν στο Ηνωμένο Βασίλειο

Φόρεσαν τα αθλητικά τους και πήγαν για ποτό

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με το πρώτο ταξίδι του Μπάιντεν στην Ευρώπη

Με χαμόγελο και χαλαρή διάθεση έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, και η σύζυγός του Τζιλ για τη Σύνοδο των G7.

Τζο Μπάιντεν: Το πρώτο του ταξίδι στην Ευρώπη ως πρόεδρος των ΗΠΑ

Όλοι έμειναν έκπληκτοι στο ξενοδοχείο Τregenna Castle Hotel όταν ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία κατέβηκαν στο καθιστικό φορώντας τζιν και αθλητικά παπούτσια για να απολαύσουν το ποτό τους.

Όπως έγραψε ανταποκριτής του BBC στο Twitter, είναι η «πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έρχεται και κάθεται στο τραπέζι δίπλα μου και παραγγέλνει ένα ποτό. Προσπαθώ να το παίξω αδιάφορος. Ελπίζω να μην αποκαλύπτω κρατικά μυστικά, αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος ήπιε αναψυκτικό ενώ η Πρώτη Κυρία ένα ποτήρι κρασί. Ούτε μπύρα ούτε μηλίτη».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο Πρώτων Κυριών στην παραλία της Κορνουάλης. Οι δυο γυναίκες ήταν πολύ ευδιάθετες και απολάμβαναν τη βόλτα τους, βγάζοντας μάστα και τα παπούτσια τους για να περπατήσουν στην άμμο. Στην «παρέα» τους ήταν και ο ενός έτους γιος του Μπόρις Τζόνσον με την πάνα του.

Το τζάκετ όλο νόημα της Τζιλ Μπάιντεν

Την Πέμπτη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε με ένα τζάκετ στην πλάτη του οποίου αναγραφόταν η λέξη «LOVE», δηλαδή αγάπη.

Το μαύρο τζάκετ της Τζιλ Μπάιντεν με τη λέξη «αγάπη» / AP Images

«Νομίζω πως φέρνουμε αγάπη από την Αμερική» είπε σε δημοσιογράφους. «Είναι ένα παγκόσμιο συνέδριο, και προσπαθούμε να φέρουμε ενότητα σε όλο τον πλανήτη. Και νομίζω πως είναι σημαντικό, αυτή τη στιγμή, ο κόσμος να νιώσει ασφάλεια για όλες τις χώρες και ελπίδα μετά από αυτόν τον χρόνο πανδημίας» πρόσθεσε για το Συνέδριο των G7.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top