Γάλλοι Influencers δέχθηκαν πρόταση να δυσφημίσουν το εμβόλιο της Pfizer

«Μου είπαν να επιμείνω ότι τοPfizer ήταν πιο θανατηφόρο από το AstraZeneca»

Δείτε το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένα θρίλερ εμβολιαστικής «κατασκοπείας» βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού Γάλλοι influencers με πολλές χιλιάδες συνδρομητές στο youtube δέχτηκαν μυστηριώδεις προσφορές για να δυσφημήσουν το εμβόλιο της Pfizer.

Ο Λέο Γκρασέ ο οποίος λειτουργεί ένα δημοφιλές κανάλι στο youtube είναι μεταξύ των influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που πρόσφατα έλαβαν ένα μυστηριώδες e-mail.  

Ένα πρακτορείο που εμφανιζόταν να εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο επικοινώνησε μαζί τους μέσω e-mail προσφέροντάς τους «συνεργασία». Ο ίδιος δήλωσε σε γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο:

Δεν γνώριζα το όνομα του εντολέα και έπρεπε να επιμείνω στο γεγονός πως το εμβόλιο της Pfizer, ήταν τρείς φορές πιο θανατηφόρο από το εμβόλιο της AstraZeneca, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπήρχε μια έρευνα που παραποιήθηκε και τα ΜΜΕ δεν ήθελαν να αναφερθούν

Μια γραμμή που ανέφερε μια διεύθυνση στο Λονδίνο αφαιρέθηκε χθες. Επί τόπου δεν υπάρχει κανένα γραφείο επικοινωνίας, ούτε στην πρόσοψη, ούτε σε γραμματοκιβώτιο. Η εταιρία είναι θυγατρική μιας εταιρίας επικοινωνίας της «Adnow» με έδρα τη Μόσχα.

Ποιος όμως κρύβεται πίσω από αυτό το σχέδιο δυσφήμησης; Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι άνθρωποι με δεσμούς με τη Ρωσία θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από τη μυστηριώδη εκστρατεία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top