Ιταλία: 30χρονος bodybuilder στραγγάλισε τους γονείς του μετά από καβγά

Αφορμή η βόλτα του σκύλου τους

Bodybuilder

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση ότι ένας 30χρονος bodybuilder ομολόγησε ότι σκότωσε τους γονείς του επειδή του ζήτησαν να πάει βόλτα τον σκύλο.

Η δολοφονία φέρεται να έγινε στην πόλη Μπολζάνο στη βόρεια ιταλική επαρχία του Τιρόλο, πριν λίγο καιρό, όταν οι Πίτερ Νεουμέρ και Λάουρα Περσέλι εξαφανίστηκαν. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στον ποταμό Άντιτζε με σημάδια στραγγαλισμού, ενώ η σορός του συζύγου της εξακολουθεί να αγνοείται.

Ο γιος τους Μπένο Νεουμέρ, συνελήφθη στις 29 Ιανουαρίου. Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε πώς δολοφόνησε τον πατέρα του όταν του είπε να βγάλει τον σκύλο βόλτα. Όπως περιέγραψε, ξέσπασε καβγάς ανάμεσά τους. Ο πατέρας, σύμφωνα με τον 30χρονο, εξαπέλυσε προσβολές εναντίον του και άρχισε να γκρινιάζει. Τότε πήρε το πρώτο σχοινί αναρρίχησης και τον στραγγάλισε.

Λίγο αργότερα, επέστρεψε και η μητέρα του στο σπίτι. Και αυτή βρήκε τον ίδιο φρικτό θάνατο μαζί με τον άντρα της, όπως ομολόγησε ο 30χρονος, ο οποίος  παραδέχτηκε ότι πέταξε τα πτώματά τους από μια γέφυρα.

Ο bodybuilder κρατείται πλέον στην φυλακή με την κατηγορία της δολοφονίας και της απόκρυψης πτωμάτων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top