Βρετανία: Ζευγάρι με κορωνοϊό παντρεύτηκε λίγο πριν ο άνδρας διασωληνωθεί

Χέρι χέρι έδωσαν μαζί τη μάχη απέναντι στην πανδημία

Ένα ζευγάρι στη Βρετανία, η Ελίζαμπεθ και ο Σάιμον, σχεδίαζαν να παντρευτούν τον Ιούνιο, όμως η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδιά τους. Και οι δύο νόσησαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με το οξυγόνο στο αίμα τους να βρίσκεται σε επικίνδυνα χαμηλό επίπεδο.

Η Κερ και ο Ο΄Μπράιαν νόσησαν τόσο βαριά, ώστε το ιατρικό προσωπικό έδωσε μάχη για να διοργανώσει τον γάμο τους πριν να είναι πολύ αργά. Όταν η κατάσταση της υγείας του Ο΄Μπράιαν επιδεινώθηκε, αποφασίστηκε η εισαγωγή του σε ΜΕΘ.

Ούτε αυτό τους σταμάτησε όμως: το προσωπικό του νοσοκομείου καθυστέρησε τη διασωλήνωσή του τόσο όσο χρειαζόταν για να προλάβουν να παντρευτούν. Καθώς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έσπευδε να εξασφαλίσει άδεια για την τέλεση του γάμου, η υγεία του Ο΄Μπράιαν επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν να τον βάλουν στην ΜΕΘ, όπου μεταφέρονται οι βαρύτερα ασθενείς και όπου θα μπορούσε να μπει σε μηχανική υποστήριξη. Τελικά τον διασωλήνωνσαν μετά την τελετή.

Βρετανία ζευγάρι

Η κατάσταση του Ο'Μπράιαν βελτιωνόταν και οι νεόνυμφοι επανενώθηκαν σε θάλαμο ασθενών με Covid-19, όπου βρίσκονται ακόμη και αναρρώνουν σταδιακά παρότι εξακολουθούν να χρειάζονται οξυγόνο.

Σήμερα κάθονται δίπλα-δίπλα και κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου. Μετά την μερική ανάρρωσή του, το ζευγάρι λέει ότι η επιβίωσή του οφείλεται στις γρήγορες κινήσεις του προσωπικού.

Όλες οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top