ΗΠΑ: Πώς μια σερβιτόρα έσωσε έναν 11χρονο από την κακοποίηση των γονιών του

Το παιδί ήταν αδύνατο και χτυπημένο

εστιατόριο

Η παρατηρητικότητα μιας σερβιτόρας έβαλε τέλος στην κακοποίηση ενός 11χρονου αγοριού, το οποίο επισκέφτηκε με τους γονείς του το εστιατόριο όπου δούλευε η γυναίκα. 

Η Flavaine Carvalho, η οποία δούλευε στο εστιατόριο του Ορλάντο στις ΗΠΑ, παρατήρησε μια περίεργη κατάσταση όταν έφτασε εκεί η οικογένεια με τον 11χρονο γιο. Ενώ οι γονείς είχαν παραγγείλει, δεν είχαν πάρει τίποτα για το παιδί. Όταν η σερβιτόρα ρώτησε τι θα φάει ο μικρός, εκείνοι της απάντησαν ότι θα φάει στο σπίτι.

Κύπρος: 24χρονη συνελήφθη για κακοποίηση του 19 μηνών μωρού της

Ωστόσο η σερβιτόρα παρατήρησε μια γρουτζουνιά ανάμεσα από τα φρύδια του παιδιού, αλλά και μία μελανιά στο μάτι. «Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά και αποφάσισε να αναλάβει δράση. Έγραψε ένα σημείωμα, με το οποίο ρωτούσε τον μικρό αν χρειάζεται βοήθεια, πήγε πίσω από τους γονείς, προκειμένου να μην την καταλάβουν και του το έδωσε. Μόλις το διάβασε, της έγνεψε καταφατικά.

Η Flavaine κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας πως ανησυχεί πολύ για το παιδί. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, μετέφεραν τον 11χρονο στο νοσοκομείο για εξετάσεις καθώς ήταν πολύ αδύνατος. Όπως διαπιστώθηκε, οι γονείς του τον κακοποιούσαν και του στερούσαν ακόμα και το φαγητό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top