Κύπρος: 24χρονη συνελήφθη για κακοποίηση του 19 μηνών μωρού της

Καταζητείται ο πατέρας

μωράκι

Μια 24χρονη από τη Λετονία συνελήφθη από τις κυπριακές Αρχές για κακοποίηση του 19 μηνών μωρού της, ενώ καταζητείται ο 27χρονος Κύπριος πατέρας του. 

Νταντά καταδικάστηκε για την άγρια κακοποίηση βρέφους

Τα σημάδια της κακοποίησης στο σώμα του μωρού δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους αστυνομικούς, στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού όταν η 24χρονη κλήθηκε για υπόθεση που αφορούσε επίθεση και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς στο σπίτι της πεθεράς της.

Άμεσα ειδοποιήθηκε κοινωνική λειτουργός, η οποία αντιλήφθηκε ότι το μωρό έχει υποστεί κακοποίηση και έδωσε οδηγίες να μεταφερθεί στη Λευκωσία στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Το μωρό εξετάστηκε από ιατροδικαστές και διαπιστώθηκε ότι έφερε εμφανή σημάδια από κακώσεις και μώλωπες. Συνέστησαν την εξέταση του και από παιδοχειρουργό, ο οποίος έκρινε πως έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Νεκρό βρέφος Ζωγράφου: Πειθαρχική έρευνα σε βάρος του ιατροδικαστή

Η 24χρονη ανακρινόμενη έδωσε κάποιους ισχυρισμούς για το πώς προκλήθηκαν τα τραύματα στο παιδί της, τέθηκε υπό κράτηση για αδικήματα που αφορούν έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και βία στην οικογένεια και αναμένεται ότι η υπόθεση θα καταχωρηθεί άμεσα στο Δικαστήριο. Μέχρι στιγμής ο πατέρας του παιδιού παραμέενι άφαντος.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top