ΗΠΑ: Πέθανε ο πρώην προσωπικός γιατρός του Τραμπ

Το μυστικό που αποκάλυψε και του στοίχισε τη θέση του στον Λευκό Οίκο

Ντόναλντ Τραμπ

Πέθανε στις αρχές Ιανουαρίου ο πρώην προσωπικός γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ. Το αγγελτήριο θανάτου του δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Times.

Ο γιατρός Χάρολντ Μπορνστάιν «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Η φήμη του συνδέθηκε άμεσα με τον Τραμπ καθώς είχε ισχυριστεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος του είχε «υπαγορεύσει» μια γνωμάτευση που πιστοποιούσε την «εξαιρετική υγεία» του λίγο πριν τις εκλογές του 2016.

Τραμπ: «Φλερτάρει» με την ιδέα να αποδώσει χάρη στον ίδιο και τα παιδιά του

«Αν εκλεγεί, μπορώ να δηλώσω ότι αναμφίβολα ο κ. Τραμπ θα είναι το πρόσωπο με την καλύτερη υγεία που έχει εκλεγεί ποτέ στην προεδρία» ανέφερε η γνωμάτευση.

Η εφημερίδα δεν αναφέρει τα αίτια θανάτου του. Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Μπορνστάιν ήταν πατέρας πέντε παιδιών. Πίστευε ότι μετά την εκλογή του, ο Τραμπ θα τον έπαιρνε μαζί του στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο αυτό δεν έγινε καθώς ο γιατρός αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έπαιρνε φάρμακα για τη φαλάκρα. 

Μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει τοτε, συνεργάτες του Τραμπ πήγαν στο γραφείο του, τον Φεβρουάριο του 2017 και πήραν όλα τα αρχεία που αφορούσαν τον Τραμπ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top