Τουρκία: Σε διεθνή επαγρύπνιση κάλεσε ο Τζο Μπάιντεν

Προειδοποίησε πως θα επιδιώξει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα ο Ερντογάν

Σε διεθνή επαγρύπνηση κάλεσε ο Τζο Μπάιντεν. Ούτε λίγο ούτε πολύ προειδοποίησε πως η Τουρκία θα επιδιώξει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

Σε δύο «στρατόπεδα» η Ευρώπη για τις κυρώσεις στην Τουρκία

Ο Μπάιντεν ανησυχεί για τη φιλοπολεμική στάση της Τουρκίας και το αποκαλύπτει ξεκάθαρα στους New York Times.«Η απόκτηση πυρηνικής βόμβας από το Ιράν ανοίγει το δρόμο σε Σαουδική Αραβία και Τουρκία»

Αναφέρεται ονομαστικά στην Τουρκία ότι θα αποκτήσει πυρηνικά, βάζοντας την στην πλευρά του Ιράν δηλαδή στην κακή πλευρά. Η αναφορά του στην Τουρκία φαίνεται ότι τον περιλαμβάνει σε αυτούς τους οποίους θα ελέγξει πλέον για τη διεθνή συμπεριφορά τους.

Τουρκική αντιπολίτευση: Είχε δίκιο ο Έλληνας διοικητής 

Το τελευταίο που χρειάζεται τώρα ο Ερντογάν είναι η πίεση από τους Αμερικανούς. Οι Κεμαλιστές μάλιστα δεν δίστασαν να δώσουν δίκιο στην Ελλάδα, για να ροκανίσουν τον σουλτάνο.

Τουρκία: Καταρρέει ο Ερντογάν στις δημοσκοπήσεις 

Ο πονοκέφαλος Ερντογάν συνεχίζεται με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τα ποσοστά της κυβερνητικής συμμαχίας να καταρρέουν. Μέχρι και μήνυση αναγκάστηκε να κάνει στον ορκισμένο του εχθρό Κιλιτσντάρογλου.

«Κύριε Κεμάλ, ο βουλευτής σου προσέβαλε τον στρατό μου, τις ένοπλες δυνάμεις μου κι εσύ δεν είπες ούτε ένα αρνητικό γι’αυτό. Αυτό το έθνος δεν θα σε συγχωρέσει».

Βέμπερ: Φτάνει πια με την Τουρκία - Να υπάρξουν κυρώσεις από την ΕΕ!

Η Τουρκία σπάει το εμπάργκο όπλων με αεροπλάνα

Το μόνο που δεν αλλάζει στη νοοτροπία του σουλτάνου είναι η πειρατεία. Έτσι συνεχίζει να εξοπλίζει το λιβυκό καθεστώς από αέρος. Ακόμα και οι μετριοπαθείς γερμανικές εφημερίδες όπως η Handelsblatt τον θεωρούν πλέον επικίνδυνο για το ΝΑΤΟ.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top