Συνελήφθη ο γιατρός του Μαραντόνα - Κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια

Το ηχητικό ντοκουμέντο που τον «καίει»

Συνελήφθη ο γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε και αντιμετωπίζει κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια σε βάρος του «αστέρα» του ποδοσφαίρου που απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη, βυθίζοντας τον χώρο του αθλητισμού αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη σε πένθος.

Αλλάζουν τα δεδομένα για τον θάνατο του Μαραντόνα – Καταγγελίες για αμέλεια

Οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι του αναζητώντας  στοιχεία για το πώς κινήθηκε το νοσηλευτικό προσωπικό την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Αργεντίνος.

Ο γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε / AP Images

«Ο Λούκε αναμένεται να βρεθεί ενώπιον ανακριτή ώστε να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου του Μαραντόνα, καθώς πλέον του αποδόθηκε επίσημα η κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας», όπως αναφέρει η Marca.

Τις διαδικασίες έρευνας κίνησαν οι δύο κόρες του Μαραντόνα, Ντάλμα και Τζιανίνα, οι οποίες την επόμενη κιόλας ημέρα από τον θάνατο του πατέρα τους, κατέθεσαν αίτημα για έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του.

Η αστυνομία φρουρεί την είσοδο του ιατρείου του Λούκε / AP Images

Οι δύο γυναίκες αμφισβητούν το κατά πόσο ο 60χρονος δεχόταν τη σωστή φαρμακευτική αγωγή. Και ενώ το νοσηελυτικό προσωπικό έπεσε σε αντιφάσεις, το φως της δημοσιότητας είδε ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του Λεοπόλδο Λούκε στα επείγοντα.

Η στάση του γιατρού κρίθηκε ύποπτη, καθώς απέφυγε να αναφέρει για ποιον καλεί ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα όταν αυτό έφτασε, να είναι ήδη νεκρός ο Μαραντόνα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top