Βρετανία - Κορωνοϊός: Φόβοι πως τα 3/4 των παμπ θα βάλουν λουκέτο

Ζητούν οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση

Έντονη ανησυχία επικρατεί στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς σύμφωνα με έρευνα που έγινε, τα 3/4 των εστιατορίων και των παμπ αναμένεται να βάλουν λουκέτο, εξαιτίας των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την εξάπλωση κατά της πανδημίας.

Χαλάρωση lockdown για να υπάρχει γαλοπούλα στο τραπέζι των Βρετανών


Το 72% των επιχειρήσεων που ερωτήθηκαν αναφέρουν ότι δεν θα μπορούν να είναι πλέον βιώσιμες το 2021 και θα κλείσουν. Η έρευνα η οποία διεξήχθη για λογαριασμό των οργανώσεων British Beer and Pub Association, UK Hospitality και British Institute of Innkeeping, οι οποίες αντιπροσωπεύουν 20.000 εστιατόρια και παμπ σε ολόκληρη την Βρετανία, λένε ότι ζητάνε περισσότερη στήριξη από την βρετανική κυβέρνηση για να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη τεράστια οικονομική κρίση που έχει προκαλέσει ο ιός Covid-19.

Βρετανία: Η ασπιρίνη θα δοκιμαστεί ως πιθανή θεραπεία κατά του κορωνοϊού

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανώσεις καταγγέλλουν «τον καταστροφικό και μακροπρόθεσμο αντίκτυπο που έχουν για τον τομέα οι κυβερνητικοί περιορισμοί» και συνεχίζουν λέγοντας ότι «χωρίς αλλαγή προσέγγισης και περισσότερη στήριξη από την κυβέρνηση, ένα μεγάλο μέρος του τομέα μπορεί να εξαφανισθεί μέσα σ' έναν χρόνο. Αυτό σημαίνει χαμένες επιχειρήσεις και χαμένες θέσεις εργασίας, χωρίς να μιλήσουμε για αγαπημένους χώρους που θα κλείσουν για πάντα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top