«Η Μελάνια δεν σχεδιάζει να χωρίσει τον Τραμπ»

Τι ισχυρίζονται φίλοι της πρώην Πρώτης Κυρίας του Λευκού Οίκου

Η Πρώτη Κυρία δεν έχει «άμεσα σχέδια» να χωρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ μετά την ήττα του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Οι φίλοι της ισχυρίζονται ότι δεν έχει δείξει ότι επιθυμεί διαζύγιο από τον Τραμπ και είναι πεπεισμένοι, ότι θα μείνει μαζί του προς το παρόν, αναφέρει η Metro UK.

Εκλογές ΗΠΑ: Η Μελάνια ζήτησε από τον Τραμπ να αποδεχτεί το αποτέλεσμα

Η επίσημη εκπρόσωπός της Στέφανι Γκρίσαμ, ερωτώμενη για το αν θα χωρίσει η Μελάνια Τράμπ τον πρώην πρόεδρο είπε, «Αυτή η ερώτηση είναι αξιολύπητη και κανένας νόμιμος δημοσιογράφος δεν θα το ρωτούσε».
Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου Omorosa Manigault Newman ισχυρίστηκε ότι η Μελάνια «μετράει τα λεπτά», έως ότου να υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον Τραμπ. 

Εν τω μεταξύ, ο πρώην πληρεξούσιος Michael Cohen, ο οποίος ήταν ο δικηγόρος του Trump, ισχυρίστηκε ότι ο τρίτος γάμος του προέδρου θα διαρκέσει επειδή το ζευγάρι είναι πολύ πιο παρόμοιο από ό, τι υποθέτουν οι περισσότεροι.
«Δεν νομίζω ότι η Μελάνια φεύγει από τον Ντόναλντ. Είναι πολύ πρόθυμη να συμμετάσχει στα σχέδιά του και διατηρεί τις πεποιθήσεις του ως δικές της. Και οι δύο αξίζουν ο ένας τον άλλον», ανέφερε.

Ο Κοέν φυλακίστηκε για φορολογική απάτη και παραβιάσεις χρηματοδότησης της εκστρατείας, και στο παρελθόν είχε κληθεί από τον Τραμπ μετά την εκλογή του στον πρόεδρο.
Ο γάμος φημολογείται ότι βρίσκεται σε κρίση από τον Ιανουάριο του 2018, όταν επανεμφανίστηκαν ισχυρισμοί για μια σχέση μεταξύ του Τραμπ και της πορνοστάρ Stormy Daniels. 

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ: «Είναι περίεργο ζευγάρι»

Ωστόσο, ο Τραμπ αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι είχε ένα νυχτερινό περίπατο με την Ντάνιελς μετά τη συνάντησή τους σε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ, το χρόνο αφότου παντρεύτηκε τη Μελάνια και μήνες μετά τη γέννηση του τώρα 14χρονου γιου τους Μπαρόν.

Η Μελάνια ταξίδεψε σε ομιλία του Τραμπ τον Ιανουάριο του 2018 ξεχωριστά από αυτόν και φημολογήθηκε ότι είχε περάσει μόνη της νύχτες στο ξενοδοχείο του στην Ουάσιγκτον. Παρόλα αυτά φίλοι επιμένουν ότι ο γάμος έχει βελτιωθεί από τότε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top