Στο ρωσικό RT έφτασε το θέμα με τις ελληνικές μάσκες «γίγας» των μαθητών

Χαρακτηρίστηκαν ως «καταστροφική αποτυχία»

Δείτε το ρεπορτάζ του Star σχετικά με τις μάσκες που δόθηκαν στα σχολεία

Οι μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές στα ελληνικά σχολεία κατά του κορωνοϊού φαίνεται πως δεν απασχόλησαν μόνο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, αλλά σχολιάστηκαν και στη Ρωσία.

Πιο συγκεκριμένα, το Russia Today δημοσίευσε ρεπορτάζ με τίτλο: «Καταστροφική αποτυχία: Η Ελλάδα προμηθεύει τα σχολεία με γιγάντιες μάσκες που καλύπτουν όλο το κεφάλι». Στο ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν αναρτήσεις Ελλήνων χρηστών του Twitter, όπου σχολιάζουν χιουμοριστικά το μέγεθος των μασκών.

Το RT κάνει αναφορά στις δηλώσεις του κ. Σταθόπουλου, του κατασκευαστή των μασκών για τα σχολεία, ο οποίος μίλησε στο OPEN την Τρίτη. 

Αποκάλυψη Star: Κανένας δεν έκανε έλεγχο στις σχολικές μάσκες-«αλεξίπτωτα»

«Το μέγεθος ήταν πολύ μεγάλο από την αρχή», είπε. Οι μάσκες που προορίζονται για παιδιά κάτω των 10 μετρήθηκαν 10 επί 18 εκατοστά και εκείνες για μεγαλύτερους μαθητές μετρήθηκαν 12 επί 22 εκατοστά.

«Προφανώς αυτοί που παραγγέλνουν τις μάσκες δεν έκαναν τον κόπο να εξηγήσουν πώς ακριβώς θα έπρεπε να "προ-ραφτούν" καθώς το τελικό προϊόν κατέληξε πολύ μεγάλο όχι μόνο για τα παιδιά αλλά για όλους» ανέφερε στο ρεπορτάζ του το ρωσικό μέσο ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top