Ισπανία: Σε καραντίνα η πριγκίπισσα Λεονόρ μετά από κρούσμα στο σχολείο της

Το ανακοίνωσε το παλάτι

Η πριγκίπισσα Λεονόρ, διάδοχος του ισπανικού θρόνου, τέθηκε σε καραντίνα καθώς συμμαθητής της βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο βασιλικός οίκος.

Κορωνοϊός - Ισπανία: Έκλεισε σχολείο μετά από κρούσματα σε δασκάλους

Η 14χρονη κόρη του βασιλιά Φελίπε θα υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό, όπως και οι υπόλοιποι μαθητές της τάξης. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα Λετίθια θα συνεχίσουν να εκτελούν προς το παρόν τα βασιλικά τους καθήκοντα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του βασιλικού οίκου.

Ισπανία: Υποχρεωτική σε όλους τους χώρους η μάσκα στη Μαδρίτη

Οκτώ εκατομμύρια παιδιά στην Ισπανία επέστρεψαν στα σχολεία τους την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο κάποια σχολεία έκλεισαν ή έστειλαν ορισμένους μαθητές στα σπίτια τους ύστερα από τον εντοπισμό κρουσμάτων της COVID-19 στη μαθητική κοινότητα.

Ισπανία: Τίμησαν τους 28.400 νεκρούς από κορωνοϊό

Παράλληλα, οι αρχές στη Γαλικία καθυστέρησαν κατά μία εβδομάδα την έναρξη του σχολικού έτους για μαθητές ηλικίας 14-18 ετών.

Χθες, η Ισπανία ανακοίνωσε 4.708 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό σε 566.326, που είναι ο υψηλότερος στη δυτική Ευρώπη. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα λόγω της COVID-19 έφθασε τους 29.747.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top