Ερντογάν: Πριν 100 χρόνια τους θάψαμε στο χώμα- Θα πληρώσουν το ίδιο τίμημα

Νέο εθνικό παραλήρημα του Σουλτάνου

Η τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται με νέες εμπρηστικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν. Αυτή τη φορά απευθυνόμενος σε αποφοίτους του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας της χώρας, με τους οποίους συνομίλησε τηλεφωνικά, προχώρησε σε προσβλητικές αναφορές για την Ελλάδα, απειλώντας ότι θα πληρώσει η χώρα το ίδιο τίμημα, αν κάνει το λάθος που έκανε πριν 100 χρόνια. 

O Ερντογάν παίζει το χαρτί των S- 400

«Πριν από σχεδόν έναν αιώνα, με την εισβολή στην Ανατολία, είτε θάψαμε στη γη εκείνους που επιτέθηκαν στην ανεξαρτησία και το μέλλον μας, είτε τους ρίξαμε στη θάλασσα. Εκείνοι που έκαναν το λάθος να λαχταρούν τη σημαία και την προσευχή μας, ενώ έψαχναν μια διέξοδο από την κρίση που αντιμετώπιζαν, εκτέλεσαν τρεις πρωθυπουργούς, δύο υπουργούς και έναν αρχηγό. Ελπίζουμε ότι δε θα κάνουν το ίδιο λάθος σήμερα, και να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος, σύμφωνα με τη Hyrriyet. 

Διόρθωση Στόλτενμπεργκ: Δεν υπάρχει συμφωνία- Τεχνικές συζητήσεις ξεκίνησαν

«Ο ηρωισμός, το θάρρος, η αποφασιστικότητα και η ικανότητα των στρατιωτών μας είναι η μεγαλύτερη πηγή ηθικού για όλους μας. Δόξα τω Θεώ, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μας γίνονται ισχυρότερες» κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top