Φρίκη στη Σουηδία: Έφηβοι βασανίστηκαν και θάφτηκαν ζωντανοί σε νεκροταφείο

Τους εντόπισε περαστικός μια ημέρα μετά

νεκροταφείο

Φρίκη έχει προκαλέσει στη Σουηδία η είδηση ότι δύο έφηβοι φέρονται να κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, να βασανίστηκαν και να θάφτηκαν ζωντανοί σε νεκροταφείο της πόλης Σόλνα.

Συναγερμός στη Σουηδία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο της Στοκχόλμης

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Οι άγνωστοι προσέγγισαν τα έφηβα αγόρια, θέλωντας να τους πουλήσουν ναρκωτικά. Όταν τα δύο αγόρια αρνήθηκαν, οι δράστες - σύμφωνα με την αστυνομία - τα μετέφεραν στο νεκροταφείο όπου τα βίασαν και τα βασάνισαν.

Όπως αναφέρει σουηδική εφημερίδα, οι έφηβοι αναγκάστηκαν να βγάλουν τα ρούχα τους και να μπουν σε έναν λάκκο στο έδαφος, όπου θάφτηκαν ζωντανοί. 

Για καλή τους τύχη, το πρωί της Κυριακής περαστικός τους εντόπισε και ειδοποίησε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί βρήκαν τα αγόρια γυμνά και θαμμένα ζωντανά. Παρόλα αυτά, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία, και οι δύο έφηβοι είχαν τις αισθήσεις τους.

Λίγο αργότερα, οι Αρχές συνέλαβαν δύο υπόπτους, έναν 18χρονο και έναν 21χρονο. Οι δύο δράστες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απαγωγής, επίθεσης, βιασμού και ληστείας.

Ένας από τους υπόπτους φορούσε αντικείμενα του θύματος κατά τη σύλληψη, όπως ανέφερε η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, ενώ και οι δύο ύποπτοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες εναντίον τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top