Βόρεια Κορέα: Εμφανίστηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν μετά τις φήμες ότι ήταν σε κώμα

Επισκέφθηκε καλλιέργειες που καταστράφηκαν μετά τον τυφώνα Μπάβι

Φωτογραφίες από δημόσια εμφάνιση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, λίγο μετά τις φήμες ότι ήταν σε κωματώδη κατάσταση, δημοσίευσε το Κορεατικό Κεντρικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο (KCNA) σήμερα. 

Κιμ Γιονγκ Ουν: Νέα σενάρια για την υγεία του - Έχει κορωνοϊό;

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επισκέφθηκε χωράφια που επλήγησαν από τον τυφώνα Μπάβι και εξέφρασε την ανακούφιση ότι η ζημιά ήταν «μικρότερη από το αναμενόμενο». Το κορεάτικο μέσο δεν αναφέρει πότε πραγματοποιήθηκε η επίσκεψή του, αλλά από το χρονοδιάγραμμα του περάσματος του τυφώνα και τον φωτισμό στις φωτογραφίες, εικάζεται ότι η επίσκεψη έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Κιμ το πάτησε: Η Βόρεια Κορέα κατέστρεψε το γραφείο σύνδεσης με τη Νότια

Ο τυφώνας έφτασε στην επαρχία της Νότιας Χουάνγκχα νωρίς την Πέμπτη. Στο μεταξύ, η Βόρεια Κορέα προσπαθεί να ανακάμψει από σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχές και τις πλημμύρες νωρίτερα τον Αύγουστο, οι οποίες κατέστρεψαν σπίτια και χωράφια, σύμφωνα με το KCNA.

Υπενθυμίζεται ότι οι ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις του Βορειοκορεάτη δικτάτορα φέτος, φουντώνουν κατά καιρούς τα σενάρια ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Πρόσφατα, αίσθηση προκάλεσαν οι ισχυρισμοί Νοτιοκορεάτη διπλωμάτη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα και ότι η μικρότερη αδελφή του ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της Βόρειας Κορέας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top