Κορωνοϊός - Γαλλία: Πιθανό δεύτερο κύμα τον Νοέμβριο

Νέοι περιορισμοί στη Μασσαλία λόγω της Covid-19

Δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού ενδέχεται να πλήξει τη Γαλλία τον Νοέμβριο, δήλωσε σύμβουλος της γαλλικής κυβέρνησης σήμερα, την ώρα που ανακοινώθηκαν νέοι περιορισμοί στη Μασσαλία λόγω της covid-19.

Γαλλία: Ανησυχία για την έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού - Απαραίτητη η μάσκα

«Υπάρχουν φόβοι για ένα κύμα τον Νοέμβριο», δήλωσε ο καθηγητής Ζαν-Φρανσουά Ντελφρεσί, επικεφαλής του επιστημονικού συμβουλίου που συμβουλεύει την κυβέρνηση για τη διαχείριση της επιδημίας, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2. 

Κορωνοϊός: Ανησυχία στην Ευρώπη - Έκρηξη κρουσμάτων σε Γαλλία και Ιταλία

Η Γαλλία έχει τον έβδομο υψηλότερο αριθμό θανάτων από covid-19 παγκοσμίως και η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τον αριθμό των νέων κρουσμάτων προκειμένου να αποφασίσει αν θα επιβάλει νέους περιορισμούς ή lockdown. 

Οι αρχές στη Μασσαλία ανακοίνωσαν αργά χθες, Τρίτη, ότι τα μπαρ και τα εστιατόρια στην πόλη θα παραμένουν κλειστά από τις 23:00 το βράδυ ως τις 06:00 το πρωί, από τις 26 Αυγούστου ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Εξάλλου υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς δημόσιους χώρους σε όλη την πόλη. 

Το γαλλικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, 3.304 νέα κρούσματα covid-19, αριθμός μικρότερος από αυτούς που είχαν καταγραφεί την προηγούμενη εβδομάδα. Συνολικά στη Γαλλία έχουν καταγραφεί 30.544 θάνατοι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top