Σε εφιάλτη μετατράπηκε πάρτι αποφοίτησης στο Μπρονξ - Νεκρή μια 19χρονη

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά των παρευρισκομένων

αστυνομία Μπρονξ

Σε εφιάλτη μετατράπηκε πάρτι αποφοίτησης για μια 19χρονη από τη Νέα Υόρκη, η οποία έπεσε νεκρή από αδέσποτη σφαίρα στο Μπρονξ.

Το πάρτι βρισκόταν σε εξέλιξη σε πάρκο της περιοχής, βορειοανατολικά του Μανχάτταν, όταν γύρω στις 11 το βράδυ άγνωστοι πυροβόλησαν κατά των 150 ατόμων που γιόρταζαν την αποφοίτηση.

Νέο Μεξικό: Άνδρας πυροβολήθηκε μάλλον από μέλη ακροδεξιάς πολιτοφυλακής

Σύμφωνα με τον αρχηγό της Αστυνομίας του Τμήματος της Νέας Υόρκης, «δύο άγνωστοι άνδρες βγήκαν από μια ασημένια BMW και άνοιξαν πυρ σε ένα πάρτι αποφοίτησης γυμνασίου στο Μπρονξ Παρκ. Θα έπρεπε να ήταν μια χαρούμενη περίσταση, αλλά αντίθετα μετατράπηκε σε εφιάλτη».

Η 19χρονη Tyana Johnson έφερε πέντε τραύματα από σφαίρες, το ένα εξ αυτών στο κεφάλι, και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Jacobi, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Άλλοι τρεις παρευρισκόμενοι τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά. Η αστυνομία είπε ότι η 19χρονη δεν ήταν ο επιδιωκόμενος στόχος, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί κανείς υπεύθυνος για το περιστατικό.

Ατλάντα- Θάνατος Αφροαμερικανού: Αντιμέτωπος με ανθρωποκτονία ο αστυνομικός

«Η κόρη μου δεν άξιζε κάτι τέτοιο, ήταν μόλις 19 ετών. Δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή της» είπε η μητέρα της άτυχης Tyana και έκανε έκκληση για πληροφορίες σε όποιον γνωρίζει κάτι για τους δράστες. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top