Βίντεο μετά από το σκληρό lockdown στη Βαρκελώνη

Άνοιξαν τα καφέ - Άδεια από τουρίστες η πόλη - Με μάσκες οι κάτοικοι

Δείτε τις πρώτες εικόνες μετά τη σταδιακή χαλάρωση της καραντίνας στη Βαρκελώνη

Βγαίνοντας από ένα από τα πιο σκληρά lockdown που επιβλήθηκαν στην Ευρώπη Μαδρίτη και Βαρκελώνη, προσπαθούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Η Ισπανία μετρά ήδη περισσότερους από 28.000 νεκρούς από την πανδημία, ενώ το σχεδόν το 1/3 αυτών καταγράφηκαν στην επαρχία της Καταλονίας.

Έλληνας «ξεναγεί» το star.gr στη Βαρκελώνη στη μετά lockdown ημέρα

Στους δρόμους της Βαρκελώνης των 12 εκ. επισκεπτών το χρόνο, κυκλοφορούν μόνο μόνιμοι κάτοικοι καθώς η απαγόρευση εισόδου και εξόδου από την πόλη βρίσκεται ακόμη σε ισχύ, ενώ σύμφωνα με την κυβέρνηση οι πτήσεις για τους ξένους τουρίστες θα εκκινήσουν από την 1η Ιουλίου. Καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων είναι ακόμη νωπός στη μνήμη των κατοίκων, πολλοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν προστατευτικές μάσκες προσώπου και στους εξωτερικούς χώρους, ενώ φροντίζουν να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Covid-19: Πάνω από 347.000 νεκροί και 5,5 εκατ. κρούσματα σε όλον τον κόσμο

Το άνοιγμα του κλάδου της εστίασης, συνέπεσε με τον ζεστό καιρό, με αποτέλεσμα ο κόσμος να βγει από τα σπίτια του και να απολαύσει τον καφέ και την μπύρα. Καφέ και εστιατόρια ωστόσο, επιτρέπεται να σερβίρουν μόνο σε τραπεζάκια στις ταράτσες, τους κήπους και στους εξωτερικούς τους χώρους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top