Μητέρα θετική στον κορωνοϊό βλέπει το νεογέννητό της μέσω βίντεο

Στην Ταϊλάνδη έφτιαξαν μίνι μάσκες για βρέφη

Τo φράγμα των δύο εκατομμυρίων ξεπέρασαν τα κρούσματα του κορωνοϊού παγκοσμίως. Ανάμεσα στα θύματα και εγκυμονούσες, που παρά την αγωνία τους, συχνά καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον εφιάλτη.

Δύο έγκυες νεκρές από κορωνοϊό

Η Πρέσιους Άντερσον νόσησε βαριά από Covid-19, δύο μήνες πριν γεννήσει. Τόσο βαριά που έπρεπε να πάρουν το μωρό με καισαρική για να σώσουν τις ζωές και των δύο. Δεν μπορούσε καν να επισκεφθεί το μωρό της 20’’. Μετά αναγκάστηκε να κάνει chat με μια νοσοκόμα που ήταν με το μωρό της μέσω βίντεο προκειμένου να το δει. Ο γιος της βγήκε αρνητικός στο τεστ για τον Covid.

Όπως εξηγεί γιατρός σε νοσοκομείο του Μπρούκλιν, μερικές φορές μια ασθενής έρχεται εντελώς ασυμπτωματική και εμφανίζει συμπτώματα μετά τον τοκετό.

Η Μπάσορι Μακένζι ήταν επίσης στην εντατική. Έγκυος που αρρώστησε σοβαρά με κορωνοϊό. Φοβόταν τόσο πολύ και ήταν πολύ σκληρό γιατί ήταν μόνη και δεν μπορούσε να έχει επισκέπτες.

Ταϊλάνδη: Μίνι μάσκες για νεογέννητα

Βάζουν μάσκες σε νεογέννητα μωρά σε νοσοκομείο στην Ταϊλάνδη για να τα προστατέψουν από τον κορωνοϊό.

Στην Ινδονησία, την τήρηση της καραντίνας αναλαμβάνουν «φαντάσματα» της τοπικής λαϊκής παράδοσης. Μέσα στη νύχτα τρομάζουν τους προληπτικούς παραβάτες, που τσακίζονται να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top