Κύπρος: Κοριτσάκι ζήτησε από τον Πρόεδρο να τελειώσει την... «καραμπίνα»

Ο Νίκος Αναστασιάδης απάντησε στη μικρή σαν να ήταν παππούς της

Νίκος Αναστασιάδης/ eurokinissi

Viral έχει γίνει ένα βίντεο με ένα κοριτσάκι στην Κύπρο, που δηλώνει πως δεν αντέχει την… «καραμπίνα». Η μικρή Μαρία απευθύνεται στον Πρόεδρο της χώρας και ζητά να φύγει ο κορωνοϊός, για να μπορέσει να δει τις ξαδερφούλες της.

«Κύριε Νίκαρε, δεν θέλω άλλο την καραμπίνα. Θέλω να έρθουν οι ξαδέρφες μου στο σπίτι μου. Θέλω να φύγει ο κορονοϊός και ο κορονοϊός να πάει αλλού», λέει χαρακτηριστικά η μικρή Μαρία στο βίντεο της.

Ο Νίκος Αναστασιάδης δημοσίευσε το απίστευτο βίντεο στον λογαριασμό του στο facebook, απαντώντας στο κοριτσάκι. Στο μήνυμά του, μάλιστα, ο Κύπριος Πρόεδρος προσκαλεί τη Μαρία και τις ξαδέρφες της στο προεδρικό μέγαρο όταν θα έχει τελειώσει ο κορωνοϊός.

Το μήνυμα του  Νίκου Αναστασιάδη:
«Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την “καραντίνα” που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο. Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις. Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.
Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς. Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: «Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την “καραμπίνα” και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο». Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top