Ιρλανδία: Ανατριχιαστική μαρτυρία 28χρονου ασθενή με κορωνοϊό

«Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά που θέλω να πέτυχω»

«Καλπάζει» ο κορωνοϊός στον πλανήτη, με επίκεντρο της πανδημίας την Ευρώπη. Ο ιός δεν γνωρίζει ηλικίες και φύλο, αφού χτυπά ανελέητα ακόμα και τους νέους ανθρώπους. Η μαρτυρία ενός άνδρα 28 ετών που έχει προσβληθεί αποκαλύπτει το μέγεθος της δραματικής επίδρασης του.

Kορωνοϊός: «Είμαι άρρωστη. Ο πνεύμονάς μου είναι σαν μία μεγάλη μάζα»

«Ήμουν τόσο άρρωστος και τόσο αδύναμος ώστε δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι μου και αναρωτήθηκα... Αν η ζωή μου τελειώσει τώρα... Ήμουν καλός άνθρωπος; Έκανα αρκετά στη ζωή μου;», διερωτάται με σπαραγμό ο νεαρός ασθενής.

«Έξω μυρίζει θάνατος»: Η μαρτυρία Κύπριου που ζει στην Ιταλία

Αυτά είναι τα σπαρακτικά λόγια ενός 28χρονου ασθενή με κορωνοϊό από την Ιρλανδία. Οι λέξεις βγαίνουν με δυσκολία. Ο νεαρός Μάικλ Πρεντεργκάστ ανασαίνει βαριά, προσπαθώντας από το κρεβάτι του νοσοκομείου να συντάξει τις σκέψεις και τα λόγια του.

Ασθενής με Η1Ν1, πνευμονία και κορωνοϊό δίνει τη μάχη του στο νοσοκομείο

«Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά που θέλω να πέτυχω. Είμαι 28 ετών, είμαι νέος, είμαι αθλητικός, πηγαίνω γυμναστήριο. Ποτέ δε θα φανταζόμουν ότι θα αρρώσταινα τόσο πολύ.  Έχοντας κολλήσει τον ιό κι έχοντας πνευμονία που ειναι η πιο θανατηφόρα από όλες... Είναι οδυνηρό και όπως είπα ειναι απερίγραπτο», δηλώνει ο 28χρονος ασθενής.

Ο 28χρονος Μάικλ εμφάνισε τα συμπτώματα του κορωνοϊού λίγο μετά την άφιξη του από το Λονδίνο. 

Εμφανώς καταβεβλημένος προειδοποιεί τους συμπολίτες του και στέλνει μήνυμα σε όλους, αναφερόμενος στην επικινδυνότητα του ιού.

«Ειναι απλώς μια προειδοποίηση σε όλους εκεί έξω. Αν δεν μολυνθείτε τόσο άσχημα όσο εγώ, σας εγγυώμαι ότι οι γονείς σας, οι θείες και οι θείοι σας, οι παππούδες σας, θα το πάθουν. Αυτός ο ιός ειναι ένας δολοφόνος», τονίζει και προειδοποιεί όλους τους συνανθρώπους του.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top