Πάνω από 2.000 οι νεκροί στην Ισπανία - 462 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού

έλεγχος για μετακίνηση

Σοκ στην Ισπανία μετά την ανακοίνωση των αρχών ότι ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό, έφθασε τους 2.182, με τους νέους θανάτους το τελευταίο 24ωρο να έχουν φτάσει τους 462. 

Ισπανία: Ξενοδοχείο μετατράπηκε σε νοσοκομείο για τον κορωνοϊό  

Ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων, σύμφωνα με στοιχεία,αυξήθηκε από χθες στους 4.517, και έχει φτάσει στα 33.089 κρούσματα, με τους 2.355 ασθενείς να βρίσκονται ήδη σε εντατική μονάδα θεραπείας. 

Κορωνοϊός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε την Ισπανία ο Σάντσεθ

Να σημειωθεί πως η Ισπανία έχει προχωρήσει  σε έκτακτα μέτρα, απαγορεύοντας τις άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών, ενώ μετατρέπει ξενοδοχεία καθώς και ένα πελώριο συνεδριακό κέντρο στην Μαδρίτη, σε νοσοκομείο, προκειμένου να μεταφερθούν ασθενείς με κορωνοϊό.

Στο νοσοκομείο με λοίμωξη η αντιπρόεδρος της ισπανικής κυβέρνησης

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από χθες με λοίμωξη του αναπνευστικού η Κάρμεν Κάλβο, αντιπρόεδρος της ισπανικής κυβέρνησης και αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που της έγιναν για τον νέο κορονοϊό, αναφέρει σήμερα σε ανακοίνωσή της η κυβέρνηση.

Κορωνοϊός: Ολόκληρη η Ευρώπη δοκιμάζεται από την ραγδαία εξάπλωση

"Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εισήχθη χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο και έπειτα από ιατρικές εξετάσεις στις οποίες την υπέβαλαν, οι γιατροί αποφάσισαν ότι πρέπει να παραμείνει εκεί για να λάβει θεραπεία για αναπνευστική λοίμωξη", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top