Ερντογάν: Σπασμωδικές αποφάσεις πριν από την επιχείρηση στην Ιντλίμπ

Μόσχα: «Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Τουρκία»

Στο παρά ένα της τουρκικής επιχείρησης στην Ιντλίμπ, ο Ταγίπ Ερντογάν με αδιανόητες και χωρίς στρατηγική κινήσεις προσπαθεί να προσεγγίσει τους Αμερικανούς. Όμως, λογαριάζει χωρίς τη Ρωσία, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να κάνει μόνη της παιχνίδι.

Απειλεί ο Ερντογάν: «Θέμα χρόνου η επίθεση στο Ιντλίμπ»

«Όπως εμείς πήραμε S400 από την Ρωσία, ελάτε κι εσείς να μας δώσετε Patriot  να τους πάρουμε κι εκείνους. Εμείς δεν θέλουμε να δουλέψουμε μόνο σε ένα επίπεδο. Και τους S400 μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε και τους Patriot μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε. Αλλά αυτοί δεν μας απάντησαν θετικά, δεν μπόρεσαν να μας απαντήσουν», δήλωσε ο Σουλτάνος.

Ερντογάν: «Μου είπαν να πάω σε ελληνικό νησί αλλά...»

Ακάρ: «Συνεχίζονται οι συνομιλίες μας με ΗΠΑ για Patriot»

Η τουρκική επιχείρηση στην Ιντλίμπ είναι θέμα χρόνου. Με σπασμωδικές κινήσεις, οι Τούρκοι προσπαθούν να προσεταιριστούν τα Γεράκια του Πενταγώνου. Ο Ακάρ σπεύδει στα σύνορα με τη Συρία.

Ελληνοτουρκικό: Με... μικρές προσδοκίες άρχισαν οι συζητήσεις για τα ΜΟΕ

«Μπορούμε να πάρουμε τους Patriot. Ακόμη το λέμε ότι έχουμε ανάγκη για σύστημα αεράμυνας. Οι συνομιλίες μας για Patriot συνεχίζονται κατά κάποιο τρόπο», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Ο Πούτιν βέβαια δε βλέπει με καλό μάτι την τουρκο-αμερικανική προσέγγιση και επιδιώκει να βγάλει τον Τραμπ από το παιχνίδι.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top