Συγγενείς 16χρονης με λευχαιμία ξύρισαν τα κεφάλια τους για συμπαράσταση

Την αρχή έκανε η δίδυμη αδερφή της - Ακολούθησαν η θεία και η μητέρα της

Όταν η 16χρονη Vitoria Arauzo από τη Βραζιλία διαγνώστηκε με λευχαιμία, οι συγγενείς της δεν έχασαν χρόνο.

Με συνοπτικές διαδικασίες, όλες οι γυναίκες της οικογένειάς της αποφάσισαν να ξυρίσουν τα κεφάλια τους για συμπαράσταση, στέλνοντας το μήνυμα: «Όλες για μία και μία… για όλες!»

Όπως θα δείτε και στο video του Ruptly, οι τέσσερις αδερφές της Vitoria, η μητέρα και η θεία της με το χαμόγελο στα χείλη και με την αισιοδοξία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο, δεν αφήνουν λεπτό την 16χρονη να «πέσει» ψυχολογικά. Παίζουν, τραγουδάνε και διασκεδάζουν κάθε ώρα και λεπτό.

Η 16χρονη κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά όταν τα ούλα της άρχισαν να αιμορραγούν. Μετά ήρθε η διάγνωση και ακολούθησε θεραπεία τεσσάρων μηνών στο νοσοκομείο. Λίγες εβδομάδες μετά τη θεραπεία, άρχισε να χάνει τα μαλλιά της, όχι όμως και την αγάπη των συγγενών της.

Η δίδυμη αδερφή της, Vivi, εμφανίστηκε μία μέρα ξαφνικά με ξυρισμένο το κεφάλι της. «Πάντα ήμασταν μαζί, όλα τα κάναμε μαζί. Πήγαμε στο ίδιο σχολείο, στο σπίτι ήμασταν όλη την ώρα παρέα και μιλούσαμε. Συγκινήθηκα όταν την είδα χωρίς μαλλιά και αποφάσισα να κάνω ό,τι κάναμε πάντα. Να κολλάμε μαζί!»

Σύντομα το παράδειγμα της Vivi ακολούθησαν και οι υπόλοιπες γυναίκες της οικογένειας. Οι τέσσερις αδερφές της, η μητέρα και η θεία της.

«Μου είπαν ότι θα το έκαναν αλλά τους είπα όχι. Όταν είδα την Vivi με ξυρισμένο κεφάλι συγκινήθηκα πολύ. Οι υπόλοιπες το έκαναν μπροστά μου» δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένη στο Ruptly η 16χρονη Vitoria.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top