Λιβύη: Σε ειρηνευτικές συνομιλίες καλούν Μέρκελ και Πούτιν

Τι είπαν σε κοινή συνέντευξη τύπου

Μέρκελ - Πούτιν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η Άνγκελα Μέρκελ προανήγγειλαν την έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών για τη Λιβύη προανήγγειλαν, σήμερα στη Μόσχα, σε κοινή συνέντευξη τύπου.

Λιβύη: Απορρίπτει την κατάπαυση πυρός ο Χάφταρ!

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε πως είναι καιρός να διεξαχθούν ειρηνευτικές συνομιλίες για τη Λιβύη στο Βερολίνο, καθώς είναι σημαντικό να τερματιστεί η σύγκρουση στη χώρα.

Τουρκία και Ρωσία κάλεσαν αυτή την εβδομάδα τα εμπόλεμα μέρη στη Λιβύη να κηρύξουν κατάπαυση του πυρός την Κυριακή, καθώς εμπόλεμες παρατάξεις ενεπλάκησαν σε συγκρούσεις και εξαπέλυσαν αεροπορικά πλήγματα σε μια σύγκρουση που προκαλεί αυξανόμενη ξένη ανάμιξη και ανησυχία.

 

«Τα γύρισε» ο Ερντογάν: Ζητά τώρα ανακωχή στη Λιβύη!

Προσκλήσεις για ειρηνευτικές συνομιλία για τη Λιβύη ετοιμάζει το Βερολίνο

Η Γερμανίδα καγκελάριος ανέφερε πως η Γερμανία σχεδιάζει να αρχίσει σύντομα την αποστολή των προσκλήσεων για τις ειρηνευτικές συνομιλίες της Λιβύης. «Ελπίζουμε ότι οι κοινές προσπάθειες της Ρωσίας και της Τουρκίας θα οδηγήσουν σε επιτυχία, και θα στείλουμε σύντομα προσκλήσεις για μια διάσκεψη στο Βερολίνο», είπε η Άνγκελα Μέρκελ.

Μισθοφορικό στρατός στη Λιβύη έστειλαν οι Ρώσοι

Ρώσοι ιδιώτες στρατιωτικοί συνεργάτες πολεμούν κρυφά σε υποστήριξη των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία και την Ουκρανία, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν μεταδώσει κατά το παρελθόν το πρακτορείο ειδήσεων Reuters και άλλα ΜΜΕ.

Ισλαμιστές ψάχνουν στην Ελλάδα μισθοφόρους για να πολεμήσουν στη Λιβύη!

Οι συνεργάτες στρατολογούνται από μια ιδιωτική εταιρία ασφαλείας, γνωστή ως όμιλος «Wagner», τα μέλη της οποίας είναι κυρίως πρώην στρατιωτικό προσωπικό. Το ρωσικό κράτος αρνείται ότι χρησιμοποιεί μισθοφόρους στο εξωτερικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top