Έσεξ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδιά - Ένα 12χρονο αγόρι νεκρό

Αναζητείται ο δράστης

αυτοκίνητο

Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές Αρχές το απόγευμα της Δευτέρας καθώς ένα αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε πολλά παιδιά έξω από το σχολείο τους στο Λόουτον του Έσεξ, με αποτέλεσμα να τα τραυματίσει, όπως ανέφεραν η αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με το BBC, ένα αγόρι 12 ετών σκοτώθηκε και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν. Μεταξύ αυτών είναι τρία αγόρια ηλικίας 13 και 15 χρονών, μια 16χρονη μαθήτρια και μια 53χρονη γυναίκα. Τα τραύματά τους πάντως δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να απειλείται η ζωή τους.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στο Λύκειο Ντέμπντεν. Ο δρόμος όπου βρίσκεται το σχολείο έχει κλείσει και προς τις δύο κατευθύνσεις. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και κάλεσε τους κατοίκους να την αποφεύγουν.

Ένας γονέας, η κόρη του οποίου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, είπε στο Essex Live ότι «ένα Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο από πίσω της» και χτύπησε δύο αγόρια. «Ήταν φρικτό να το βλέπεις. Όλοι έπαθαν σοκ».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε την πορεία του. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ένα ασημί Ford Ka, το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε αφού παρέσυρε τους μαθητές.

«Πρόκειται για ένα πραγματικά σοκαριστικό συμβάν», είπε ο αρχιεπιθεωρητής της αστυνομίας Ρομπ Κίρμπι, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στα θύματα και τις οικογένειές τους.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top