Αποκλειστικό: Τι είπε στο Star η γυναίκα που γέννησε την ημέρα του σεισμού

Συγκινητική η συμπαράσταση στους σεισμόπληκτους

Η μητέρα που γέννησε την ημέρα του σεισμού μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε τις τρομακτικές ώρες που πέρασε στο νοσοκομείο την ώρα του σεισμού.  
 
«Είχα μια ωρίτσα, που είχα γεννήσει, ήμασταν στον 6ο όροφο στο νοσοκομείο, ήταν τρομακτικό αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα» δήλωσε η μητέρα, Άτζελα Μπάτσκα.  

Σεισμός Αλβανία: «Δύο ημέρες περίμενα να βγει το παιδί μου ζωντανό»

Μέσω βιντεοκλήσης η μητέρα της Άτζελας από την Αθήνα στέλνει τα χαιρετίσματα στην κόρη της στα Τίρανα. «Της πήρα ένα καρότσι και πάνες για να της στείλω» είπε η ίδια.

Αλβανοί στην Αθήνα: Συγκινητική η συμπαράστασή τους στους σεισμόπληκτους

Συγκινητικό είναι το κύμα αλληλεγγύης στην χώρα μας για τον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας. Οι συμπατριώτες τους, που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα άρχισαν να συγκεντρώνουν ανθρωπιστική βοήθεια. 

Σεισμός στην Αλβανία: «Μη με βγάλετε, θέλω να πεθάνω με την κόρη μου»

Κάποιοι φέρνουν κουβέρτες και παιδικά ρούχα και άλλοι ζυμώνουν καρβέλια ψωμί για να σταλούν στα Τίρανα όπως έκανε ένας Αλβανός φούρναρης. 

Πίσω από κάθε δέμα κρύβεται και μια συγκινητική ιστορία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Για τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους καθημερινά, ένα πούλμαν αναχωρεί από το Μεταξουργείο, με προορισμό τα Τίρανα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top