Έφηβος έπαθε εγκεφαλικό μετά από εθισμό σε video game

Κατέρρευσε μπροστά στην οθόνη και πέθανε

Ο 17χρονος που πέθανε από εθισμό στα βιντεοπαιχνίδια

Από εγκεφαλικό πέθανε ένας έφηβος στην Ταϊλάνδη, ο οποίος ήταν εθισμένος στα παιχνίδια μέσω υπολογιστή.

Ο 17χρονος Piyawat Harikun εκμεταλλευόμενος τις σχολικές διακοπές, κλείστηκε στο δωμάτιο του και άρχισε να επιδίδεται σε «μάχες» μέσω PC.

Σύμφωνα με τους γονείς του, ο νεαρός έμενε όλη νύχτα ξύπνιος στο δωμάτιό του για να παίξει, ενώ κατά τη διάρκεια της μέρας έκλεινε τις κουρτίνες για να μην μπαίνει το φως και να μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι του στον υπολογιστή.Μέχρι που μία μέρα δεν άντεξε και κατέρρευσε μπροστά στην οθόνη.

Το άψυχο κορμί του βρήκε ο πατέρας του, το απόγευμα της Δευτέρας. Μπήκε στο δωμάτιό του και τον βρήκε αναίσθητο, πεσμένο στο πάτωμα, μπροστά από την καρέκλα του γραφείο του.

Ο 17χρονος που πέθανε. Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Πάνω στο γραφείο υπήρχε μία στοίβα από χάρτινα κουτιά που περιείχαν φαγητό, ενώ στα πόδια του ήταν ένα αναψυκτικό.

Άρχισε να φωνάζει το όνομά του αλλά ο Piyawat δεν απαντούσε. «Του έλεγα “ξύπνα! Ξύπνα!” αλλά δεν απαντούσε. Μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν νεκρός», δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου εφήβου.

Μάλιστα ομολόγησε πως γνώριζε καλά τον εθισμό του γιου του, προειδοποιώντας τους υπόλοιπους γονείς να μην επιτρέπουν στα παιδιά τους να «κολλάνε» με αυτά τα παιχνίδια.

«Ο γιος μου ήταν έξυπνος και πολύ καλός μαθητής στο σχολείο, αλλά είχε μεγάλο εθισμό στα παιχνίδια. Μου είχε υποσχεθεί πως θα το μειώσει, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Πέθανε πριν προλάβει να το προσπαθήσει. Οι γονείς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τα παιδιά τους, αλλιώς μπορεί να καταλήξουν σαν τον γιο μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top