ΗΠΑ: Αθώα η νεαρή cheerleader για τον θάνατο του νεογέννητου μωρού της

Είπε ότι το γέννησε νεκρό- Το έθαψε στο πίσω μέρος του σπιτιού της

Η ιστορία της νεαρής cheerleader που κατηγορήθηκε για τον φόνο του νεογέννητου παιδιού της έχει συγκλονίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η κοπέλα αθωώθηκε και οι γονείς της μιλούν στο αμερικανικό δίκτυο CBS για τον εφιάλτη που βίωσαν.

«Η κατηγορουμένη δολοφόνησε ένα μωρό που δεν ήθελε και που δεν είχε ποτέ την πρόθεση να κρατήσει». Τα λόγια του εισαγγελέα ήταν καταπέλτης για την Μπρουκ Σκάιλαρ Ρίτσαρντσον, η οποία σε ηλικία 18 ετών και κρυφά απ’ όλους, έθαψε το νεογέννητό της στον κήπο.

Η Σκάιλερ γέννησε το μωρό στο μπάνιο του σπιτιού της, μερικές ώρες αφότου τραβήχτηκε η φωτογραφία από τον χορό αποφοίτησης. Έθαψε τη σορό στην πίσω αυλή της οικογένειας. Είπε ότι το μωρόν γεννήθηκε νεκρό.

Πετρούπολη: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη 19χρονη που σκότωσε το μωρό της

«Ορκίζομαι ότι δεν προσπάθησα να τη σκοτώσω» είπε στην ανάκριση. Οι ένορκοι την πίστεψαν. Καταδικάστηκε σε τρία χρόνια επιτήρησης για περιύβριση νεκρού. Επέστρεψε σπίτι με τους γονείς της. Η ιστορία της δίχασε την κοινή γνώμη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Δεν έχουμε ιδιωτική ζωή. Μας ακολουθούν, μας σταματούν. Το facebook για μένα μετατράπηκε σε hatebook» είπε η μητέρα της.
Κόσμος κατασκήνωνε έξω από το σπίτι της οικογένειας για να βρίσκεται κοντά στις εξελίξεις.

Κανείς δεν είχε καταλάβει ότι η νεαρή cheerleader ήταν έγκυος επειδή έπασχε από διατροφική διαταραχή. Όταν η μητέρα είδε τις φωτογραφίες, στις οποίες, η κοπέλα ήταν επτά μηνών έγκυος, θεώρησε ότι το παιδί της θεραπεύτηκε. Τώρα όλοι μαζί προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top